Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Citroën začína komunikovať s Ogierom

Thursday, 03. 11. 2016 - 21:03, Alexandra Talajová   

Citroën začína komunikovať s Ogierom

Generálny manažér Citroën Racing, Yves Matton, prejavil záujem hovoriť so Sébastienom Ogierom o možnostiach dohody na ďalšiu sezónu, ale zároveň tvrdí, že stojí za svojou súčasnou zostavou.

Nečakaný odchod Volkswagenu z WRC na konci sezóny 2016 nechal 4-násobného svetového šampióna Ogiera a jeho tímových kolegov, Jari-Mattiho Latvalu a Andreasa Mikkelsena bez zmluvy na sezónu 2017.

Copyright manufacturer;vw-20161030-7395.jpg

Špekulácie stále spájajú Ogiera s návratom do Citroënu, aj napriek tomu, že Matton svoj tím už predstavil v zostave Kris Meeke, Craig Breen a Stéphane Lefebvre.

Matton: "Zostavu na budúci rok mám vybratú. Všetko čo poviem je, že ak by mi Sébastien Ogier zavolal, tak by som zdvihol a mohli by sme to prebrať, ale nechystám sa zmeniť zostavu na budúci rok. Rozhodli sme sa pre filozofiu výchovy mladých talentov. Ale ak máte 4-násobného majstra sveta, tak to môže byť zaujímavé."

Copyright manufacturer;2016013289.jpg

"So Sébastienom som zatiaľ nehovoril, je na ňom, aby sa rozhodol. Je to rozhodnutie o jeho budúcnosti, ale aby bolo jasné, nechystám sa zmeniť budúcoročnú zostavu ktorú sme vytvorili."

Na otázku, či by zdvihol jeho tímovým kolegom odpovedal: "Nepovedal som, že by som Jari-Mattimu Latvalovi alebo Andreasovi Mikkelsenovi nezodvihol telefón, ale čo sa ich týka je to niečo iné, nie sú Francúzi a nemajú svetový titul."

Vladislav Maschl;mg-8460.jpg

Ogier získal svoje prvé svetové víťazstvo s Citroënom predtým ako ho opustil a uprednostnil na konci roka 2011 Volkswagen.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri