Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Citroen v Argentíne s tromi DS3 WRC?

Monday, 23. 03. 2015 - 19:20, Katarína Ďurecová   

Citroen v Argentíne s tromi DS3 WRC?

Argentínske média podľa všetkého prišli s informáciou, že tím Citroen Racing si v service parku rezervoval pre Rally Argentina tri miesta, z čoho logicky vyplýva otázka, že kto bude tretím jazdcom tohto tímu na tomto podujatí.

Obecne sa uvažuje o štyroch možnostiach. Prvá hovorí o tom, že po boku dvojice Kris Meeke a Mads Ostberg sa predstaví, tak ako na Rallye Monte Carlo, Sébastien Loeb; ten sa však po Rallye Monte Carlo vyjadril k prípadným budúcim štartom vo WRC dosť negatívne. Ďalšou možnosťou, ktorá sa v argentínskych médiách pretriasa od zverejnenia kalendárov WRC a WTCC (a zistenia, že termín Rally Argentina nekoliduje so žiadnymi pretekmi WTCC), je štart úradujúceho majstra sveta v Touring Cars a Loebovho tímového kolegu, domáceho Jose Maria Lopeza, prezývaného Pechito.

Citroen Racing;140508-12-meeke.jpg

Ďalším spomínaným menom je mladý francúzsky talent Sébastien Chardonnet, ktorý podľa francúzskych médií rokoval s Citroenom na zaistení čo najväčšieho počtu štartov za volantom DS3 WRC. Server Rally-mania.cz ale pripomína, že zabúdať nesmieme ani na jedného z hlavných sponzorov Citroenu Total Abu Dhabi World Rally Teamu - Khalida Al-Qassimiho, ktorý by sa mal tento rok tiež objaviť za volantom DS3 WRC, zatiaľ však ešte nebolo bližšie špecifikované kde.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri