Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Ciro si na AUTO SHOW vyskúšal desiatu evolúciu Mitsubishi Lancer

Tuesday, 26. 11. 2019 - 18:03, Public relations   

Ciro si na AUTO SHOW vyskúšal desiatu evolúciu Mitsubishi Lancer

Pavla Cireňa sme v tohtoročnej sezóne nemali veľa možností sledovať. Na rally sa neukázal vôbec a odjazdil iba niekoľko okruhov s Mazdou MX5 Cup. Teraz si všetko vynahradil v rámci 10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019.

 

Tibor Szabosi;asfr3791.jpg

Práve na pretekárskom okruhu SLOVAKIA RING, ktorého okruhovú trať si v tomto roku Ciro premiérovo vyskúšal v rámci Ceny Slovenska, ale aj Slovenského okruhového pohára sa teraz predstavil v rámci AUTO SHOW. Nebolo to síce prvýkrát, Ciro už v minulosti poslednú rally súťaž sezóny absolvoval, teraz si ale prvýkrát vyskúšal vozidlo Mitsubishi Lancer EVO X.

Tibor Szabosi;c30i2387-23.jpg

„Som rád, že som mal možnosť vyskúšať najnovšiu evolúciu vozidla Mitsubishi Lancer EVO X. S Mitsubishi som tu v minulosti jazdil, ale to bolo s deviatkou. Môžem povedať, že desiatka je podvozkovo akási čitateľnejšia a dá sa s ňou komfortnejšie jazdiť. AUTO SHOW ani teraz nesklamalo, povozili sme partnerov tímu, ktorým by som rád poďakoval za podporu. Žiaľ pri vození nám praskla poloos a na niektorých možno neprišlo, čo ma mrzí, snáď to vyjde nabudúce. Mechanici poloos do rána vymenili a ja som tak mohol absolvovať celú súťaž. Bolo to super, po dlhej dobe som sa zase poriadne vybláznil,“ povedal spokojný Paľo Cireň.

Tibor Szabosi;c30i5464-22.jpg

Či a kde ešte v tohtoročnej sezóne Paľa Cireňa niekde uvidíme je otvorené. Určite vás však o tom budeme informovať.

Miro Majláth

Fotogaléria z podujatia

mra-reklamny-partneri-11-2019.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri