Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Iné

Bryan Bouffier tento víkend premiérovo v Hyundai i20 WRC

Thursday, 29. 05. 2014 - 13:52, Zdenka Frývaldská   

Bryan Bouffier tento víkend premiérovo v Hyundai i20 WRC

Okrem MORIS CUP Jahodná 2014, XXII. antiradary.net Rallysprint Kopná 2014 či Rajdu Karkonoski, budeme tento víkend s napätím sledovať aj ďalšie pokračovanie Majstrovstiev Francúzska v rally. Dôvod je jednoduchý, na 49. Rallye d'Antibes - Côte d'Azur 2014 sa v Hyundai i20 WRC premiérovo predstaví Bryan Bouffier.

Vladislav Maschl;dsc-9477.jpg

Francúzsky testovací jazdec Hyundai, ktorý v tejto sezóne nenašiel pri štarte v svetovom šampionáte v rally svoje miesto, dostane predsa len šancu. Už najbližšie dni, 29. -  31. mája, sa so svojím spolujazdcom Xavierom Panserim predstaví na 4. podniku francúzskeho šampionátu, na 49. Rallye d'Antibes - Côte d'Azur a to so štartovným číslom 1! Nasledovať ho budú posádky ako Julien Maurin s Nicolasom Klingerom (Ford Fiesta WRC), Pierre Roche s Martine Roche (Mini John Cooper Works) či Eric Rousset s Christophe Sauce (Citroen C4 WRC).

Vladislav Maschl;dsc-9793-1.jpg

Počas dvoch súťažných dní absolvujú posádky vyše 200 ostrých kilometrov a je už len na nich, ako sa s nimi vyrovnajú. Či dokáže Bouffier nadviazať na svoje dve druhé miesta v tomto roku, sa dozvieme už čoskoro.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri