Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Bronz pre L Racing a Béreša z posledného Winter Cupu

Wednesday, 13. 02. 2013 - 15:14, Miroslav Majláth   

Bronz pre L Racing a Béreša z posledného Winter Cupu

Počas uplynulej nedele odštartovalo v prešovskej časti Šalgovik záverečné kolo zimného rally seriálu Liqui Moly Winter Cup 2012/13. Tretie miesto v cieli rovnako ako minule patrilo posádke L Racing Teamu, Jozefovi Bérešovi staršiemu a jeho spolujazdcovi Jánovi Slovákovi na Audi Quattro.

Tibor Szabosi;ibs0603-1.jpg

Záverečné podujatie sa nieslo v znamení nového snehu, ktorý napadol iba pár dní pred štartom. Pod ním však bola poriadna vrstva ľadu, ktorý opäť narobil starosti nielen organizátorom, ale aj súťažiacim posádkam. Zaslúžilý rally jazdec Jozef Béreš starší si však z toho veľmi ťažkú hlavu nerobil: „Pre mňa každá súťaž mimo oficiálnej sezóny znamená dobrý tréning pred nadchádzajúcim majstrovstvom. Je jedno, či je na ceste ľad, alebo sneh, aj keď ten sneh je predsa len lepší, auto sa má aspoň o čo oprieť. Dobre sme sa pošmýkali, užili sme si to. Navyše sme stále jazdili medzi prvou trojkou, čoho výsledkom je aj naše tretie miesto medzi veľmi silnou konkurenciou. Som spokojný."

Tibor Szabosi;ibs1685.jpg

Spokojnosť samozrejme neskrýval ani manažér L Racing Teamu Ján Lipták: „Podmienky boli veľmi ťažké, konkurencia silná a tak som spokojný s tretím miestom Jožka a Janka. Naša posádka nakoniec aj napriek neúčasti na prvom kole skončila na šiestom mieste absolútneho poradia v rámci celého tohtoročného seriálu Winter Cup. Čo by som si viac mohol priať ? Azda iba to, že je škoda, že sme do tohto seriálu neskočili skôr, možno by naša posádka skončila na niektorom z pódiových miest."

Matej Pliešovský;dsc-7938.jpg

Posádky a mechanikov L Racing Teamu z Krásnohorského Podhradia po ukončení seriálu Winter Cup čaká príprava vozidiel na sezónu, ktorá odštartuje už týždeň po Veľkej noci, čiže počas druhého aprílového víkendu.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri