Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

BREAKING NEWS: Víkend Štefana Rosinu sa skončil predčasne

Sunday, 30. 06. 2013 - 12:20, Martin Trenkler   

BREAKING NEWS: Víkend Štefana Rosinu sa skončil predčasne

Slovenský automobilový pretekár Štefan Rosina mal dnes štartovať v prestížnych pretekoch Blancpain Endurance Series na okruhu Paul Ricard vo Francúzsku. V sprievodnom seriáli Lamborghini Super Blancpain Super Trofeo však hneď po štarte došlo k hromadnej nehode piatich vozidiel, na ktorú doplatil životom Andrea Mamé z Talianska. 

Spoločnosť Automobili Lamborghini oznámila okamžité zrušenie ďalšieho programu seriáli Super Trofeo a tiež stiahla továrenský tím Blancpain Racing s našim Štefanom Rosinom z pretekov Blancpain Endurance Series ako prejav rešpektu a sústrasti pozostalým.
V tréningu zajazdil Štofi druhý čas celkového poradia - 2:07,822. Dostal sa pred neho len tímový kolega Peter Kox, s ktorým Štofi v jednom aute vyhral preteky FIA GT Series v holandskom Zolderi v apríli tohto roka. V predkvalifikácii ešte tím Hansa Reitera ladil nastavenie a zaznamenal 17. miesto.

file23772720130630-bes-paulricard-125-h548.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri