Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Bratia Lapdavskí v Trebišove tretí v triede

Wednesday, 05. 09. 2018 - 17:31, Public relations   

Bratia Lapdavskí v Trebišove tretí v triede

Bratia Lukáš a Július Lapdavskí, reprezentujúci Subaru Rally Team Komárno dojazdili v rámci predposledného kola slovenského rally šampionátu na treťom mieste v triede 3.

 

Tibor Szabosi;c30i2321-13.jpg

Do Trebišova cestovala dvojica reprezentujúca Subaru Rally Team Komárno s vozidlom, ktoré malo namontovaný nový motor. Ten však nebol ešte poriadne odskúšaný a tak Lukymu s Julkom ostávalo iba jediné. Dúfať, že motor ich Subaru Impreza WRX STi bude správne naladený a bude fungovať presne tak ako očakávajú. Prvé kilometre Lukyho a Julka čakali už v piatok (31.8.2018) na mestskom okruhu v Trebišove, ktorý bol akýmsi „zahrievaním" pred slávnostným štartom. Vážne súboje, na tých „pravých" rýchlostných skúškach tak boli v pláne až v sobotu (1.9.2018), keď na súťažiacich čakalo celkovo deväť rýchlostných skúšok. Tie boli nesmierne ťažké, ale aj poriadne rýchle. Lukáš a Július sa však tejto výzvy nezľakli a súťaž odjazdili výborne. Výsledkom bolo tretie miesto v triede 3, ale aj deviate miesto absolútneho poradia.

Tibor Szabosi;asf-0062-3.jpg

„Motor aj celé auto fungovali výborne. Horšie to bolo so mnou, keďže sme aj vďaka nešťastnému Lubeníku, kde sme urobili iba dva kilometre, sme strašne dlho nesedeli v súťažnom aute. Takáto pauza sa nedá dohnať v priebehu pár hodinovej rally. Spočiatku som bol naozaj veľmi stvrdnutý, postupne som sa začal rozbiehať. Ale dobre, tretie miesto v triede nie je zlé, máme doma ďalšie body v nesmierne silnej konkurencii a to je to podstatné. Moja a samozrejme aj bratova vďaka patrí Subaru Rally Teamu Komárno a jeho mechanikom, ktorí pripravili fakt skvelé auto. Samozrejme vďaka patrí aj partnerom tímu bez ktorých by sme tu neboli a nemohli sa venovať tomuto krásnemu športu," povedal Lukáš Lapdavský po 2. DeutschMann Rallye Trebišov 2018.

Posádku Lukáša a Júliusa Lapdavských teraz čaká niečo viac ako mesiac trvajúca pauza a následne ich budeme sledovať v rámci posledného kola Majstrovstiev Slovenska v rally 2018, na Rally Košice.

Subaru Rally Team Komárno, M. Majláth



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri