Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Bratia Lapdavskí uzavrú sezónu na Morave

Tuesday, 01. 12. 2015 - 21:11, Public relations   

Bratia Lapdavskí uzavrú sezónu na Morave

Náročnú, ale na druhej strane aj veľmi zaujímavú a úspešnú sezónu plnú nových skúseností a zážitkov absolvovala v tomto roku bratská posádka Lukáš Lapdavský - Július Lapdavský. A kde sezónu 2015 ukončia? Na obľúbenej Mikuláš rally Slušovice na Morave. Už túto sobotu!

Jozef Pisch;0x8c7112-2.jpg

Posádka bratov Lapdavských má za sebou naozaj mimoriadne náročnú sezónu, keď počas ôsmich mesiacov absolvovala vybrané podniky Majstrovstiev Česka v rally, českej Rallysprint série, Majstrovstiev Slovenska v rally a dokonca aj jedny preteky automobilov do vrchu. Spolu až trinásť rôznych súťaží tvorilo jej sezónu 2015 a ešte stále nie je koniec. Štrnástym podujatím bude záverečná autoshow v Slušoviciach, ktorá je každoročne príjemným zakončením sezóny.

Jozef Pisch;0x8c7094-2.jpg

Mikuláš Zaremba rally Slušovice však nebude ani v tomto roku prechádzkou ružovou záhradou. Organizátori pripravili na sobotu 5.decembra päť rýchlostných skúšok na dvoch tratiach o meranej dĺžke necelých 30 kilometrov. Posádka bratov Lapdavských bude na svojom Mitsubishi Lancer Evo IX niesť štartovné číslo 19. Ako jazdec prezradil, súťažné vozidlo je pripravené čeliť ďalším nástrahám trate: „Do auta sme počas roku investovali veľa času i financií. Vymenili sme viacero súčiastok a nastavili sme ho tak, aby fungovalo podľa našich predstáv. Aktuálne je v skvelom stave, ktorý by nám mal zabezpečiť dosiahnutie cieľa. Všetko je teda v našich rukách". Lukáš zároveň neskrýval svoju radosť zo štartu: „Do Slušovíc sa veľmi teším. Štartoval som tu naposledy v roku 2011, ešte s Peugeotom, takže to bude príjemné spomínanie. Ideme sa najmä dobre povoziť a zabaviť."

Tibor Szabosi;h7p7062-8.jpg

Aká by to bola úspešná sezóna bez sponzorov, ktorí sa podieľali na podpore celého tímu. „Veľmi pekne ďakujeme nášmu najväčšiemu sponzorovi, ktorý nám veľmi príjemne zaplnil kalendár a bez ktorého by táto sezóna naozaj nebola takou vydarenou a to firme Deštrukprojekt, tiež firme Apid za zabezpečenie servisného zázemia a vždy skvele pripraveného auta, ďalej Chateu Topoľčianky, Dynamik, Alas, AgroGemProdukt a Hotel Hunter za celoročnú spoluprácu a tiež našim známym a fanúšikom, ktorí nám držali palce. "

Zdenka Tamášová

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri