Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Bouffier sa teší na Sibiu Rally

Thursday, 18. 07. 2013 - 21:25, Zdenka Frývaldská   

Bouffier sa teší na Sibiu Rally

Bryan Bouffier finalizuje s prípravami na rumunskú Sibiu Rally, ktorá sa bude konať už budúci týždeň. Francúz tam odštartuje po prvýkrát.

 

1001481-356870647772864-795699318-n.jpg

Štvrté podujatie z kalendára ERC 2013, ktorého sa Bryan Bouffier zúčastní, sa uskutoční 25.-27. júla v Rumunsku pod názvom Sibiu Rally. Tentoraz to bude so stálym spolujazdom Xavierom Panserim. "Som veľmi rád, že sa vraciame na šotolinu. Vyzerá to ako fantastická udalosť a našim cieľom bude samozrejme, ako vždy, zvíťaziť. Viem však, že to bude náročné súperiť s Delecourom alebo Kopeckým", prezradil francúzsky jazdec.

bouffier-7.jpg

Rovnako ako jazdci finalizujú s testovaním, organizátori súťaže končia s opravami a prestavovaním štrkovej trate, ktorá tvorí až 80 % celého povrchu rally. Ako Bouffier hovorí, na šotolinovej rally treba byť veľmi opatrný. "Na štrku sa nedá po celú dobu tlačiť na plný plyn. Často sú tam miesta, kde treba byť opatrný a myslím, že to bude platiť aj v Rumunsku", dodal Bouffier, ktorý sa v poradí ERC 2013 aktuálne nachádza na 3. mieste za Kopeckým a Breenom.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri