Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Bottas, Massa a Wehrlein pred podpisom

Tuesday, 03. 01. 2017 - 10:46, Ľuboš Kašický   

Bottas, Massa a Wehrlein pred podpisom

Obdobie neistoty končí. V najbližších dňoch oficiálne potvrdia pilotov aj tímy Mercedes, Williams a Sauber.

Po návšteve Bottasa v Brackley sa ľady pohli aj v prípade Pascala Wehrleina, ktorý vydýchaval neangažovanie v Mercedese na dovolenke na ostrove Mauricius. Dobre informované zdroje britským médiám potvrdili, že Nemec finalizuje zmluvu s tímom Petra Saubera, kde nahradí Felipe Nasra.

pascal1.jpg

Junior Mercedesu už potvrdil svoj potenciál, no aby sa zachoval jeho progres bolo potrebné dostať ho do lepšieho tímu, než je Manor. Ocona Mercedes dostal do Force Indie a teraz sa postaral aj o Wehrleina.

Podľa britských zdrojov sú okrem tímu Manor rozdelené už všetky sedačky na novú sezónu a je to už iba otázkou finalizácie zmlúv, aby sme sa v najbližších dňoch dozvedeli oficiálne potvrdenie Bottasa v Mercedese, Massu vo Williamse a Wehrleina v Saubere.

pascal2.jpg

Mimochodom poznámku k tomuto rozdeleniu síl si neodpustil pred novinármi prezident FIA, Jean Todt. Podľa neho je návrat Massu pre Williams veľkou chybou, pretože Brazílčan už uzatvoril kariéru a vo Williamse ho nečakajú žiadne nové výzvy. Ak nebol rýchly vlani, nebude už ani teraz.

pascal3.jpg

A čo s poslednými voľnými sedačkami v Manore? Vraj sa o ne uchádzajú Gutierrez, Nasr a Haryanto. Či do sezóny vyštartuje niekto z týchto kandidátov, alebo v kokpite uvidíme iný kufrík s peniazmi, to sa dozvieme pravdepodobne až na predsezónnych testoch v Barcelone.

Štartová listina F1 na rok 2017:
MERCEDES: Hamilton - Bottas
RED BULL: Ricciardo - Verstappen
FERRARI: Vettel - Räikkonen
FORCE INDIA: Perez - Ocon
WILLIAMS: Massa - Stroll
McLAREN: Alonso - Vandoorne
TORO ROSSO: Sainz - Kvyat
RENAULT: Hulkenberg - Palmer
SAUBER: Wehrlein - Ericsson
HAAS: Grosjean - Magnussen
MANOR: ? - ?

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri