Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Trendy

Zmeny v predstavenstve Škoda

Friday, 03. 09. 2010 - 11:24, Tereza Talajová   

Zmeny v predstavenstve Škoda

Na pozadí trhového úspechu a ďalšieho rastu Volkswagenu na čínskom trhu zriaďuje firma novú funkciu koncernového splnomocnenca pre oblasť personalistiky v Číne. Tú preberá k 1. januáru 2011 Klaus Dierkes (53) ako Executive Vice President skupiny Volkswagen Group China. Dierkes je v súčasnej dobe členom predstavenstva Škoda Auto v Mladej Boleslavi za oblasť personalistiky. Na tejto pozícii ho vystrieda Bohdan Wojnar (49), ktorý momentálne zodpovedá za personálnu oblasť Volkswagen Slovakia v Bratislave.

Bohdan Wojnar začal pracovať pre spoločnosť Škoda v roku 1985 a na starosti mal aktivity v obchodnej oblasti. V roku 1992 mu bol zverený controlling analýzy zisku značky a následne v roku 1996 vedenie celosvetového controllingu. Roku 2006 prešiel ako člen predstavenstva pre oblasť financií a controllingu k Volkswagen Slovakia a v septembri roku 2008 prevzal zodpovednosť za oblasť personalistiky ako člen predstavenstva.

foto-wojnar.jpg

Klaus Dierkes vykonáva od roku 1984 rôzne funkcie pre koncern Volkswagen. Podieľal sa tak rozhodujúcim spôsobom na vybudovaní nových obchodných oblastí v kmeňovom sídle Wolfsburg. V roku 2006 sa stal personálnym vedúcim Volkswagen Deutschland a následne roku 2007 generálnym splnomocnencom firmy Volkswagen AG a v auguste 2008 členom predstavenstva za oblasť personalistiky firmy Škoda Auto. Vo svojej budúcej funkcii sa bude zodpovedať prezidentovi a CEO skupiny Volkswagen Group China, ktorým je Dr. Karl-Thomas Neumann.

PRE DALŠIE INFORMÁCIE PROSÍM KONTAKTUJTE:
Lucia Busquet, PR manager, ŠKODA AUTO SLOVENSKO s.r.o.
Lucia.busquet@skoda-auto.sk; +421 904 701 345

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri