Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Bisaha na Autoshow s najnovšou Fiestou od M-Sport

Wednesday, 09. 11. 2016 - 13:32, Public relations   

Bisaha na Autoshow s najnovšou Fiestou od M-Sport

Slovenský tím KM Racing bude na KeskoMobil Auto Show reprezentovať opäť rýchly český jazdec Ondřej Bisaha. Ten sa predstaví s najnovším modelom Fordu Fiesta R5 Evo od britskej firmy M-Sport.

Autoshow na Slovakia Ringu je každoročnou bodkou sezóny a inak tomu nebude ani v tomto roku. Na tzv. exhibičnú súťaž je už teraz prihlásená takmer stovka jazdcov zo Slovenska, Česka, Poľska, Maďarska a Talianska. O fantastické súboje sa postará neuveriteľný počet, až osem vozidiel špecifikácie WRC a desať vozidiel najnovšej špecifikácie R5. A to nehovoríme o špičkových jazdcoch, ktorí budú sedieť za ich volantom!

Tibor Szabosi;gh7p3129-3.jpg

Jedno z takýchto rýchlych áut osedlá aj Ondřej Bisaha zastupujúci KM Racing Slovakia, ktorý na nedávnej Rally Vsetín vybojoval druhé miesto v absolútnom poradí. Na Auto Show bude mať obrovskú konkurenciu, s ktorou sa môže porovnať, avšak prioritou bude najmä otestovať jeho nové vozidlo Ford Fiesta R5 Evo, ktoré si len nedávno doniesol z britského M-Sportu.

Tibor Szabosi;c30i4319.jpg

Súťaž odštartuje už tento piatok registráciou posádok, obhliadkou trate a rozpravou. Na sobotu sú pripravené tri rýchlostné skúšky na okruhu i na obslužných cestách, ktoré tvoria „vnútro" okruhu. Chýbať tak samozrejme nebudú prejazdy ani cez tunely. Štart prvej skúšky je naplánovaný na sobotu o 8:30 hod.

Zdenka Tamášová

Martin Trenkler;mg-5090-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri