Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Basso takmer musel zrušiť svoj štart na Rally Monte Carlo

Sunday, 16. 01. 2011 - 00:16, Katarína Ďurecová   

Basso takmer musel zrušiť svoj štart na Rally Monte Carlo

Giandomenico Basso sa priznal, že takmer musel odvolať svoju účasť na Rally Monte Carlo. Nakoniec však ale všetko dobre dopadlo a Bassa uvidíme v Monte Carle za volantom Peugeotu 207 Super 2000 talianskeho tímu Friulmotor.

„Snažili sme sa o štart s Abarthom Grande Punto, ale veci vôbec nešli hladko. Prechod do nového auta je náročný a zložitý, najmä preto, že som posledných päť rokov riadil Abarth Grande Punto. Veľa sme tomuto štartu obetovali a skutočne sme sa snažili získať tú najlepšiu podporu a som si istý, že Friulmotor nám dodá silné auto. Nemôžeme sa síce pripravovať tak, ako sme plánovali, ale je to výzva a my sa nevzdáme", hovorí Giandomenico Basso.

Peter Vranský;img_8094.jpg

Basso má so svojim novým autom pre Rally Monte Carlo za sebou už aj prvý test. Bohužiaľ sa na internete neobjavilo video, ktoré by test zdokumentovalo, ako to obvykle býva; na serveri youtube.com sa ale aspoň objavili dve kratučké videá, na ktorých môžete vidieť dva Bassove prejazdy. Pozrite si aspoň tie:

http://twitpic.com/3pepaw/

Tibor Szabosi;_mg_7677.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri