Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

AUTOPOLA Jankov vŕšok 2024 má už prihlásených päťdesiat jazdcov

Friday, 26. 07. 2024 - 13:08, Miroslav Majláth   

AUTOPOLA Jankov vŕšok 2024 má už prihlásených päťdesiat jazdcov

Ešte štyri dni ostávajú do uzavretia prihlasovania na podujatie AUTOPOLA Jankov vŕšok 2024, no v zozname prihlásených už figuruje päťdesiatka jazdcov.

 

AUTOPOLA Jankov vŕšok 2024

Päť dní do ukončenia prihlasovania, päťdesiatka jazdcov a päťdesiate výročie prvých pretekov automobilov do vrchu na Jankovom vŕšku. Pri pohľade na samé päťky vytvárajúce akúsi symboliku treba povedať, že v numerológii je číslo 5 spájané so silnou vôľou, slobodou a odhodlanosťou. No a presne tieto vlastnosti nechýbajú ani organizátorom zo ZO ZTŠČ MOTORSPORT Bánovce nad Bebravou.

T. Szabosi;asf76329-4.jpg

Nechajme však symboly symbolmi a poďme sa pozrieť ako sú zatiaľ rozdané prihlášky pri pohľade na zastúpenie jednotlivých krajín. Aktuálne vedie Slovensko s dvadsaťosem prihlásenými jazdcami. Nasleduje ho Poľsko s pätnástkou jazdcov a zoznam dopĺňajú štyria jazdci z Českej republiky a po jednom z Rakúska a Srbska.

T. Szabosi;asf77312-1.jpg

Čo sa týka kvality jazdcov, v aktuálnom zozname prihlásených nechýba úradujúci slovenský majster Martin Juhás s formulou Lola B03, ale ani veľmi rýchly Mojmír Čambal na vozidle Hyundai i30 N TCR, či Michal Žiak na Škode Fabia. Medzi Historikmi to je Poliak Marian Czapka a jeho Porsche 928, či Rakúšan Reinhold Prantl na Porsche Carrera RS a spomedzi slovenských historikov sa na Jankovom vŕšku predstaví aj dvojica nádherných vozidiel Škoda 130 RS v rukách Tibora Hausera a Gabriely Kramlovej (Andrišekovej). To však vôbec nie je všetko, tých známych mien ako aj zaujímavých vozidiel je už v tomto momente v zozname prihlásených množstvo.

T. Szabosi;asf76365-1.jpg

Veríme, že zoznam prihlásených sa bude každým dňom viac a viac zapĺňať a ako je na Jankovom vŕšku zvykom, budeme mať možnosť sledovať stovku jazdcov z viacerých krajín Európy. Pre istotu ešte pripomíname, že prihlasovanie na podujatie AUTOPOLA Jankov vŕšok 2024 sa uzatvára 29.7.2024 presne o polnoci. Prihlášku, zoznam prihlásených, ako aj všetky aktuálne informácie nájdete na web stránke www.jvrsok.sk

Miro Majláth
tlačový tajomník
AUTOPOLA Jankov vŕšok 2024



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri