Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Autogramiáda Rallye Tatry v OC Forum Poprad s množstvom hviezd!

Tuesday, 21. 05. 2024 - 07:27, Public relations   

Autogramiáda Rallye Tatry v OC Forum Poprad s množstvom hviezd!

Nákupné centrum Forum v srdci Popradu ožije posledný májový víkend burácaním rýchlych aut a silných motorov. Pod tatranskými vrcholmi sa uskutoční 51. ročník automobilovej súťaže LIQUI MOLY Slovakia Rallye Tatry 2024. Tesne pred štartom samotného preteku prebehne v piatok 24. mája o 16.30 hodine v rámci bohatého sprievodného programu pre fanúšikov autogramiáda vybraných hostí. Pozvanie okrem iných prijali hostia autogramiády rallyový jazdec Erik Cais z Českej republiky, motocyklový závodník Štefan Svitko a populárny influencer Koza Bobkov.

T. Szabosi;asr64465-6.jpg

Organizátori z AOS klubu Poprad v spolupráci s OC Forum Poprad pripravili na piatkové popoludnie do event zóny na 1. podlaží nákupného centra autogramiádu najlepších posádok rally a ako hostí pozvali tri významné osobnosti z motoristického sveta. Pod štítmi Vysokých Tatier a do NC Forum zavíta automobilový súťažný jazdec Erik Cais, popredný jazdec v seriáloch FIA Majstrovstiev sveta v rally (WRC2) a FIA Majstrovstiev Európy v rally (ERC). V roku 2020 ho britský motoristický týždenník Motorsport News označil za jedného z TOP 10 svetových talentov rally (ktorí ešte nejazdia v kategórii WRC). Ako prvý český motoristický športovec na štyroch kolesách sa stal oficiálnym Red Bull atlétom a reprezentuje túto ikonickú značku.

filip-nagy-red-bull-content-pool-2-1.jpg

Zlínsky jazdec dvakrát vybojoval pozíciu v najlepšej desiatke absolútneho poradia na Monte Carle 2022 a na Sardínii 2023. Vo WRC2 obsadil v minulom roku na Central European Rally druhé miesto, rovnakú priečku má z Monte Carla 2022 a tretie miesto v Španielsku 2021. Ďalej sa zúčastní Štefan Svitko, motocyklový závodník a viacnásobný úspešný účastník Rally Dakar. K jeho najväčším úspechom patrí skvelé druhé miesto v kategórii motocyklov na Dakare 2016, v roku 2012 vybojoval piatu priečku. Tento rok na najťažšej diaľkovej súťaži obsadil v nabitej konkurencii 9. miesto. Podpisy rozdá aj veľmi populárny slovenský influencer Koza Bobkov pochádzajúci z neďalekej Spišskej Novej Vsi. Známy je z točenia vlogov na sociálnych sieťach, kde sa vo veľkej miere venuje autám.

T. Szabosi;jm1a2008.jpg

Fanúšikovia motoristického športu sa môžu tešiť na autogramiáde aj na súčasné hviezdy. Chýbať nebude ambasádor tatranskej rally a kométa súťažného diania na Slovensku Róbert Kolčák, ktorý sa predstaví so skúseným navigátorom Emilom Horniačekom z Popradu. Podpisy rozdajú obhajcovia minuloročného prvenstvo a úradujúci slovenskí šampióni bratská posádka Jaroslav Melichárek, Erik Melichárek. V predchádzajúcich rokoch dvakrát Rallye Tatry vyhral Martin Koči, ktorý predvlani žiaril v reality šou Love Island. Usporiadatelia pozývajú na autogramiádu ďalej posádky Vlastimil Majerčák - Jakub Slovák, Karel Trněný, Tomáš Kukučka - Peter Vejačka a Vladimír Hanuš - Robert Čech. Domov popradskej posádky zastupuje Tibor Kovács – Viliam Pitoňák a Jozef Valluš – Rastislav Babuša.

T. Szabosi;asr64412-5.jpg

Celým programom autogramiády vás prevedie slovom obľúbený spíker Marian Galajda. Organizátori pozývajú všetkých fanúšikov nielen motoristického športu a Slovakia Rallye Tatry na piatkové popoludnie do OC Forum v Poprade. Nezabudnite, že autogramiáda začína 24. mája o 16:30 a následne od 18-tej hodiny pred nákupným centrom bude program pokračovať slávnostným štartom 51. ročníka tatranskej rally.

T. Szabosi;asr61135-7.jpg

Ďalší spravodajský servis v rámci 51. LIQUI MOLY Slovakia Rallye Tatry 2024 prinesieme v nasledujúcich tlačových správach. Uverejnené budú postupne na oficiálnej webovej stránke www.rallyetatry.sk, na facebookovom a instagramovom profile.

Roman ORDELT
tlačový tajomník
51. LIQUI MOLY Slovakia Rallye Tatry 2024

T. Szabosi;asr64407-6.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri