Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Auto Show aj s účasťou JMP Racing a Mária Csenteho

Wednesday, 21. 11. 2012 - 16:08, Daniel Mandzi   

Auto Show aj s účasťou JMP Racing a Mária Csenteho

Komárňan Mário Csente má na Slovakia Ring z domu veľmi blízko. Napriek tomu sa na našom jedinom pretekárskom okruhu objavuje iba jeden krát do roka. Podujatím, ktoré ešte ani raz nevynechal je práve Auto Show Slovakia Ring, ktoré odštartuje už koncom tohto týždňa.

Tibor Szabosi;co8c7910-6.jpg

„Je pravda, že Slovakia Ring mám obrazne povedané „za humnami", ale chodím sem naozaj iba raz do roka. Je to z dôvodu, že okruhové preteky mne osobne veľa nehovoria, ja mám rád rally. Auto Show si však ani jeden rok nedám ujsť, je to mimoriadne kvalitné podujatie a navyše je to ako už samotný názov napovedá show. A prečo by sme sa aspoň raz do roka, keď už máme ukončený majstrák, nemohli aj trochu zabávať ? Veď vo všetkých okolitých krajinách sa tak deje už dlhé roky, len u nás nikto nikdy nemyslel aj na takúto možnosť. Preto som organizátorovi Auto Show za túto možnosť vďačný a želám mu, aby sa mu darilo aj v budúcnosti toto podujatie udržať pri živote," začal s rozprávaním Mário Csente.

Tibor Szabosi;67c6061.jpg

Posledné podujatie slovenských majstrovstiev v rally, ktoré sa konalo v Košiciach Mário pre haváriu nedokončil a tak nám nedalo a museli sme sa ho spýtať ako vyzerá jeho Subaru Impreza STi po už spomínanej „streche". „Auto je už našťastie v poriadku, mechanikom sa ho podarilo opraviť. Je síce pravda, že ešte pred pár dňami na ňom urputne pracovali, teraz však je už všetko pripravené. V piatok, pred Auto Show je ešte organizátorom pripravené voľné jazdenie na okruhu, kde Subaru vyskúšame a prípadne doladíme podvozok. Musím povedať pravdu, že sa už naozaj teším, že sa opäť posadím do pretekárskeho auta, už mi to začína trochu chýbať. Mojim cieľom je vyskúšať auto, ale predviesť divákom aj nejaké pekné, oku lahodiace prejazdy a trochu zabaviť sám seba, ale aj ich," ukončil Mário Csente.

Miro Majláth

Tibor Szabosi;67c7814.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri