Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Austrália vs Nový Zéland

Saturday, 14. 11. 2015 - 20:37, Katarína Ďurecová   

Austrália vs Nový Zéland

V roku 2012 sa organizačné tímy Rally Australia a Rally New Zealand dohodli na tom, že tri roky bude vo WRC prvá menovaná súťaž a následne v roku 2016 sa do kalendáru vráti podujatie na Novom Zéland. Ako však ukazuje kalendár pre sezónu 2016, realita je o dosť odlišná.

Keďže dohoda bola uzavretá ešte s predchádzajúcim promotérom WRC, ten súčasný nemá nijaký dôvod ju rešpektovať a tak teda Rally Australia nič nebránilo v tom, aby sa v kalendári ocitla znova.

Volkswagen Motorsport;vw-20140913-0792.jpg

Za návrat Rally New Zealand je samozrejme i novozélandský jazdec Hayden Paddon, ktorý bol menovaný za ambasádora daného podujatia: „Rally New Zealand má tie najlepšie šotolinové trate a nádhernú scenériu. Tím Rally New Zealand taktiež v minulosti ukázal, že dokážu usporiadať prvotriedne podujatie a ja som hrdý na to, že môžem byť ambasádorom v snahe o návrat do WRC."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri