Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Austrálčan Atkinson v Mexiku za Citroen

Wednesday, 06. 02. 2013 - 10:48, Zdenka Frývaldská   

Austrálčan Atkinson v Mexiku za Citroen

Už od Rally Mexico mal za tím Abu Dhabi Citroën Total WRT nastúpiť Khalid Al Qassimi. Keďže sa však pretekov nemôže zúčastniť, jeho pozíciu prevezme Chris Atkinson.

 

Tomasz Bugiel;irlandia 09 3 day_9882.jpg

Austrálsky jazdec Chris Atkinson ostal prekvapený po tom, čo ho oslovil tím Abu Dhabi Citroën Total WRT pre účasť na Rally Mexico. Atkinson od roku 2008 nejazdil za žiadny továrenský tím a je to pre neho veľmi lákavá a výhodná ponuka. "Bolo to pre mňa veľké prekvapenie. Nečakal som to. Je totiž len pár jazdcov, ktorí majú možnosť zajazdiť si na takej úrovni. Na továrenskom aute som nejazdil od kedy som skončil v Subaru, takže od Citroenu je to naozaj skvelá ponuka. Čakajú nás nejaké testy v Európe, odkiaľ sa potom presunieme rovno do Mexika", prezradil jazdec pre wrc.com.

Vladislav Maschl;dsc-6165.jpg

Atkinson zasadne na Rally Mexiko do vozidla Citroen DS3 WRC. Bude to pre neho tretí štart na vozidle značky Citroen, po tom, čo v roku 2009 absolvoval na C4 WRC Rally Ireland a v roku 2012 na DS3 WRC aj Rally Finland. Ako portál wrc.com prezrádza, tak Atkinsona robí ideálnym kandidátom pre tento svetový tím jeho rýchlosť, skúsenosti a všestrannosť, ktoré teraz bude môcť naplno využiť.

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri