Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Armin Schwarz: Baja 300 Powerdays zrušená

Wednesday, 08. 06. 2011 - 11:27, Michal Kostka   

Armin Schwarz: Baja 300 Powerdays zrušená

Drahí priatelia.

V motor športe už pôsobím nejaký ten piatok, raz za čas sa ale aj u mňa objaví niečo nové. Najbližšou novinkou bude môj prvý spoločný štart s Arminom Kremerom, v prvý júnový víkend na Baja 500. Prvú časť trate, vedúcu západným pobrežím budem našu Class 1 Buggy pilotovať ja, potom sa do nej posadí Armin. Naším cieľom je víťazstvo v triede, uvidíme ako sa dvom Nemcom bude v Mexiku dariť... (pozn. Armin Schwarz a Armin Kremer skončili na 10. Mieste v triede, správa o súťaži čoskoro)

All German Motorsports;

Schyľuje sa tiež k ďalšej premiére. Stavba nášho AMG Trophy Trucku fantasticky napreduje. Tímový boss Martin Christensen dohliada na montáž a s výsledkom je veľmi spokojný. Darí sa nám implementovať aj pár nápadov z WRC, najmä čo sa úspory hmotnosti týka. Šasi je dielom špecialistov z JIMCO Racing, ich šéf Mike Julson je otvorený každej bláznivej myšlienke s ktorou prídeme. Veľkú podporu máme tiež od Meziere Enterprises, ktorí pre nás vyrábajú špeciálne komponenty pre tlmiče či motor. Pre JIMCO aj Meziere je „nemožné" neznámym slovom, každý našu ideu premenia na skutočnosť.

Materiál na trubkový konštrukciu nám dodáva Tri Star Metals, americká pobočka nemeckej firmy Stammcut. Sú známi svojou kvalitou, flexibilitou a spoľahlivosťou. To istá platí aj o Bilstein USA, tí sa starajú o výrobu tlmičov pre náš Trophy Truck. Po dobrých skúsenostiach s ich tlmičmi pre buggy bolo prirodzené, že sme si ich vybrali aj pre nový projekt.

All German Motorsports;

Žiaľ, nie všetci naši partneri sú tak spoľahliví a zodpovední. Sú aj takí, ktorí zabúdajú plniť svoje sľuby a záväzky. Práve kvôli takým ľuďom sme boli nútení zrušiť chystanú Baja 300 Powerdays, ktorá sa mala konať teraz v júli v Nemecku. Príliš veľa sponzorov sľúbilo a nesplnilo. Príliš veľa ľudí jednoducho nechápe, že treba priložiť ruku k dielu. Nechuť pomôcť a ignoranciu, žiaľ, prejavili aj športové či politické riadiace orgány. Zarmucuje ma tento nedostatok dobrých spôsobov a slušnosti.

All German Motorsports;

Ale dosť bolo ponosovania sa. Ďakujem všetkým, ktorí sa v uplynulých rokoch snažili o realizáciu Powerdays. Som si istý, že v budúcnosti uspejeme.
    
S pozdravom,
Armin



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri