Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Karting

ARC Bratislava už aj v motokárach

Thursday, 09. 02. 2012 - 20:48, Daniel Mandzi   

ARC Bratislava už aj v motokárach

Najúspešnejší slovenský pretekársky tím ARC Bratislava vstupuje aj do sveta motokárového športu. Neznamená to však, že by Miro Konôpka skončil s vytrvalostnými pretekmi.

 

2012-02-09-12-52-43.jpg

ARC Bratislava bude partnerom 4.kola Indoor Kart Cupu, teda nového vytrvalostného motokárového seriálu, ktorý v novej Kart 1 Arene v Bratislave začal túto zimu organizovať Michal Krasňanský. Ako známy motokárový jazdec už dávno vie, že motokárový šport je pre motoristického fanúšika asi ten najdostupnejší a pritom je to stále najčistejšia forma pretekania. Aj Miro Konôpka to vie a preto chce podporiť túto myšlienku: „Každý dobrý pretekár má svoje začiatky v motokáre. Tá dokáže naučiť jazdca základy rýchlej a čistej jazdy. So záujmom som sledoval, ako sa rozbehol tento zimný pohár a verím, že bude mať pokračovanie aj počas leta. Radi podporíme nadšencov, ktorí si aspoň takto splnia sny a priblížia sa veľkému motoršportu."

2012-02-09-12-56-29.jpg

Počas tohto víkendu bude súčasťou expozície priamo v hale Kart 1 Areny na Kopčianskej ulici v Bratislave aj Porsche 911 GT3 Cup vo farbách ARC Bratislava. Správni motoristickí nadšenci si tak popri jazdení určite nenechajú ujsť ani možnosť pozrieť si zblízka ostré pretekárske auto.

Aj ARC Bratislava bude mať v posledných dvoch kolách Indoor Kart Cupu svoje zastúpenie. Už v 4.kole sa vo farbách ARC predstavia Zdenko Mikuláško, Miro Horňák a Andy Studenič.

2012-02-09-12-53-46.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri