Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

ARC Bratislava: Pred štartom 12h Hungaroring 2010

Thursday, 07. 10. 2010 - 21:27, Tereza Talajová   

ARC Bratislava: Pred štartom 12h Hungaroring 2010

Pretekársky klub ARC Bratislava odštartuje tento víkend na vytrvalostných pretekoch 12 h Hungaroring 2010. Tretí ročník týchto pretekov neďaleko našich hraníc privíta jazdcov z 20 krajín sveta a automobilovú techniku z tried GT, cestovných vozidiel a vytrvalostných špeciálov. Po prvý raz sa na pretekoch seriálu 24h Series objaví aj samostatné hodnotenie vozidiel Porsche 997 Cup, v ktorej štartuje aj slovenský tím ARC Bratislava.

mg-1053.jpg

V jeho krásnom farebnom Porsche 997 GT3 Cup bude štartovať viacnásobný slovenský šampión vo vytrvalostných pretekoch Miro Konôpka spolu s dvoma skúsenými Talianmi: Steffano Crotti a Mauro Casadei toho v Porsche rôznych špecifikácií odjazdili veľmi veľa. Ich skúsenosti a aj rýchlosť by mali byť základom pre solídny výsledok.

mg-1160.jpg

Konkurencia však na Hungaroringu nebude ľahká. V holandsom tíme Lammertink Racing bude okrem iných štartovať aj pravidelný a dlhoročný jazdec svetového šampionátu WTCC, Holanďan Tom Coronel, v domácom maďarskom tíme Kalmana Bódisa Bovi Motorsport sa objavia v automobile Brokernet Silver Sting aj bývalý továrenský jazdec fabriky Porsche Wolfgang Kaufmann či Američan Tom Nastasi (Formula Atlantic, Rolex GT Series). V krásnom Audi R8 rakúskeho tímu Waltera Lechnera zabojuje o najvyššie priečky rakúska štvorica jazdcov Lechner, König, Mayer-Melnhof a Gruber. V dieslovom VW Golf sa predstaví aj Dirk Müller, bývalý jazdec WTCC a víťaz 24h Nürburgring z roku 2004.

mg-1297.jpg

Preteky na okruhu Formuly 1 Hungaroring neďaleko Budapešti sa začnú v sobotu o 10:00, víťazov spoznáme o 12 hodín neskôr.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri