Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Araujo budúci rok vo WRC?

Monday, 27. 12. 2010 - 16:31, Katarína Ďurecová   

Araujo budúci rok vo WRC?

Armindo Araujo, ktorý je prvým jazdcom, ktorému sa podarilo obhájiť svoj titul v PWRC, tvrdí, že je veľmi blízko tomu, aby sme ho budúci rok uvideli v najvyššej lige - teda vo WRC.

„Sme veľmi blízko dohody s jedným tímom, aby som mohol pretekať vo WRC a dúfame, že finálne rozhodnutie padne na začiatku januára. Absolvovali sme už veľa stretnutí so sponzormi a verím, že to vyjde, ale stále na tom tvrdo pracujem", hovorí 33-ročný Portugalec a dvojnásobný majster sveta v PWRC Armindo Araujo.

Vladislav Maschl;img-2169.jpg

Armindo Araujo nedávno dokonca aj vyhral súťaž o najväčšiu osobnosť WRC, ktorá bola vyhlásená na oficiálnych stránkach majstrovstiev sveta v rally, wrc.com. Araujo vyhral skutočne veľkým rozdielom, keď získal 47 percent hlasov. „Som veľmi motivovaný na to, aby som pretekal vo WRC a výhra v tejto súťaži ukazuje, že v Portugalsku mám obrovskú podporu a dúfam, že to povedie k tomu, že získam viac portugalských sponzorov", dodáva Araujo.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri