Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Andreas Mikkelsen ako najmladší víťaz v histórii IRC

Tuesday, 11. 10. 2011 - 10:21, Katarína Ďurecová   

Andreas Mikkelsen ako najmladší víťaz v histórii IRC

Andreas Mikkelsen sa v Škótsku konečne dočkal. Po tom, ako sme ho videli viesť v posledných piatich podujatiach IRC sa mu podarilo na prvom mieste konečne doraziť i do cieľa a pripísať si tak na svoje konto svoje prvé víťazstvo v tejto sérii a stal sa tak vôbec najmladším jazdcom, ktorý podujatie IRC vyhral.

„Úžasný víkend! V Maďarsku sme boli tak blízko výhre a ešte bližšie sme boli v Sanreme, ale pre naše prvé víťazstvo v IRC nemohlo byť lepšie miesto ako domáce podujatie Škody UK v Škótsku. Moje pocity sú úžasné a tento výsledok nám dáva niečo, na čom môžeme stavať", hovorí nadšený 22-ročný Mikkelsen.

Jozef Pisch;1t1u9753-2.jpg

„Tieto trate som si pred rokom skutočne užíval, ale vtedy boli suché a tohtoročné podmienky boli veľmi odlišné. Teraz boli rýchlostné skúšky vlhké, blatisté a zradné. Bolo ľahké spraviť chybu a ja som veľmi spokojný s tým, že celý víkend som bol tak rýchly. Som pyšný na to, čo sme Škoda UK, Ola a ja v Škótsku dokázali. Preťatie cieľovej pásky poslednej rýchlostnej skúšky v Škótsku bol najlepší pocit, aký som kedy v rally špeciále zažil. Som skutočne veľmi šťastný", dodáva Mikkelsen.

Andreas Mikkelsen sa týmto víťazstvom dostal jedno kolo pred koncom sezóny IRC na štvrté miesto celkového hodnotenia IRC a na lídra Jana Kopeckého stráca bodov 20. Jeho šanca získať titul teda stále ešte existuje, ale pri všetkých tých škrtoch a koeficientoch je veľmi veľmi nízka.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri