Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Ambrúzovci smerujú na ďalšiu Európu

Thursday, 01. 06. 2017 - 19:37, Public relations   

Ambrúzovci smerujú na ďalšiu Európu

Majstrovstvá Európy pretekov automobilov do vrchu pokračujú nadchádzajúci víkend v Šternberku. Zároveň sa na rovnakej trati bude konať aj ďalšie kolo slovenského kopcového šampionátu. Slovak National Hill Climb Team sa tu predstaví v rovnakej zostave ako v Košiciach.

Tibor Szabosi;c30i1839-1.jpg

Posledné preteky automobilov do vrchu, ktoré sa konali pod názvom Moris Cup Jahodná, boli pre bratislavský Slovak National Hill Climb Team mimoriadne úspešné. Reprezentanti spomínaného tímu si dovedna odviezli z Košíc dvadsaťosem pohárov, ale aj nesmierne množstvo bodov do priebežného hodnotenia slovenského kopcového šampionátu. Teraz v rovnakej zostave smeruje Slovak National Hill Climb Team do Šternberku, pričom na tunajšej trati budú členovia tímu bojovať nielen o slovenské, ale aj európske body.

Tibor Szabosi;c30i4292-5.jpg

Kto sa v Šternberku vo farbách Slovak National Hill Climb Teamu predstaví ?

V prvom rade to bude Jozef Béreš mladší so špeciálom Tatuus. Ďodi bude určite bojovať nielen o prvenstvo v rámci domácich majstrovstiev, ale aj o poriadny prídel bodov v európskom šampionáte.

V otvorenom monoposte sa rovnako ako na Jahodnej predstaví aj Denis Suja, v jeho prípade to bude v spolupráci s formulou Tatuus Renault.

Tibor Szabosi;asf-6717-1.jpg

Aj tretí jazdec, v tomto prípade Miro Čiliak si v Šternberku dosýta užije jazdu vo vozidle bez strechy, pričom s formulou Metalex bude bojovať o body v rámci kategórie Historik.

V uzavretých vozidlách sa divákom predstaví vo farbách Slovak National Hill Climb Teamu hneď štvorica jazdcov.

Tibor Szabosi;c30i4995-3.jpg

V prvom rade to bude šéf tímu, Peter Ambrúz. V spolupráci s vozidlom Vauxhall Vectra ST bude Ambrzi bojovať o ďalšie body v triede E1-2000.

Skupinu N, ale aj triedu N+2000 doplní s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX Peter Florek

Tibor Szabosi;gh7p7097-5.jpg

a o triedu nižšie, čiže v N-2000 sa o body pobije Peter Kacvinský na Renaulte Clio.

Posledným jazdcom Slovak National Hill Climb Teamu, ktorého budú mať možnosť diváci na šternberskej trati sledovať bude Marek Foldi na Seate Leon Supercopa.

Tibor Szabosi;c30i3841-4.jpg

O tom, ako sa počas prvého júnového víkendu darilo jazdcom Slovak National Hill Climb Teamu vás budeme informovať po pretekoch.

Slovak National Hill Climb Team , M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri