Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Ambrúzovci opäť v plnej sile na Jahodnú

Friday, 20. 05. 2016 - 12:02, Public relations   

Ambrúzovci opäť v plnej sile na Jahodnú

Fanúšikovia bratislavského Slovak National Hill Climb Teamu sa majú v rámci podujatia Moris Cup Jahodná 2016 na čo tešiť. Všetka technika je opravená a jazdci v plnej sile pripravení na súboj so súpermi.

 

Tibor Szabosi;c30i5738.jpg

Ako iste dobre viete, druhé kolo Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu nedopadlo pre Slovak National Hill Climb Team práve najlepšie. Spomedzi piatich jazdcov v Zaluźi bodovali iba niektorí, aj to nie celkom tak, akoby si predstavovali. Dôvodom bol nielen sobotňajší dážď, ale aj viaceré poruchy na vozidlách.

Tibor Szabosi;c30i5730.jpg

Dnes je však všetko inak a všetkých päť vozidiel je opäť pripravených na tvrdé súboje. „V priebehu pár dní po Zaluźi sa nám podarilo dať náš vozový park kompletne do poriadku. Na mojom Vauxhalle, ale aj Sergiovej Calibre bolo treba doladiť iba drobnosti. Petra Kacvinského Kadet tiež nepotreboval veľa. Horšie to bolo s Fordom Escort Cosworth Petra Floreka, na ktorom odišiel v Zaluźi motor. Ten, na rozdiel od ostatných našich áut musel ísť do Bratislavy, kde mechanici narýchlo poskladali druhý motor, ktorý sme našťastie mali pripravený v dielni. No a rovnako, aj keď nie do Bratislavy, ale do Debrade k Bérešovcom smerovala aj formula Metalex Mira Čiliaka, ktorá odmietla v nedeľu v Zaluźi naštartovať. Tam sa naňu pozrel Ďodi Béreš, ktorý ju nielenže poriadne rozchodil, ale aj vlastnými rukami otestoval a nastavil. Všetka technika je tak opäť v poriadku a my už na Jahodnej čakáme na preteky," opísal situáciu Peter Ambrúz, šéf Slovak National Hill Climb Teamu.

Tibor Szabosi;c30i6125.jpg

Podujatie Moris Cup Jahodná 2016 odštartuje už počas nadchádzajúceho víkendu v Košiciach ako tretie kolo Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu. O tom, či naozaj všetko v bratislavskom tíme fungovalo na výbornú, vás budeme informovať po pretekoch.

Tibor Szabosi;gh7p8361-5.jpg

Tibor Szabosi;bf2a4431.jpg

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri