Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Ambrúz, Kacvinský a Škarpíšek do Cazinu

Friday, 05. 08. 2016 - 11:49, Public relations   

Ambrúz, Kacvinský a Škarpíšek do Cazinu

Preteky automobilov do vrchu v Cazine boli po dva roky súčasťou slovenského kopcového šampionátu. V tomto roku už nie sú, napriek tomu sa na ich štart postaví trojica jazdcov Slovak National Hill Climb Teamu.

 

Tibor Szabosi;gh7p1591-5.jpg

Mesto Cazin, ktoré leží na severovýchode Bosny a Heregoviny, bude počas nadchádzajúceho víkendu svedkom už sedemnásteho ročníka podujatia Grand Prix Cazin, pretekov automobilov do vrchu. Tunajšia trať sa nachádza na spojnici medzi hotelom Sedra, ktorý sa nachádza pri rieke Una a mestom Ostrožac. Dĺžka trate je štyritisícsto metrov, pričom sa na nej nachádza celkovo dvadsaťtri zákrut, ale aj prevýšenie 5,25 %. Štart sa nachádza v nadmorskej výške 186 metrov a cieľ vo výške 377 metrov.

Tibor Szabosi;gh7p1921-3.jpg

Trojicu jazdcov Slovak National Hill Climb Teamu, Petra Ambrúza, Sergeja Škarpíška a Petra Kacvinského sem, do približne šesťsto kilometrov vzdialeného mesta, ťahá hlavne výborne pripravená trať, ale aj možnosť zabojovať o body do seriálu FIA Zóna strednej Európy.

Tibor Szabosi;gh7p2213-4.jpg

„V Cazine budeme o body bojovať už štvrtý, či piaty krát. Tunajšia trať je nádherná, organizácia perfektne zvládnutá, navyše je tu pre jazdcov pripravené perfekné zázemie. Chodíme sem veľmi radi, máme tu za tie roky už množstvo kamarátov a známych. Na štart sa z nášho Slovak National Hill Climb Teamu postavíme traja, pričom Sergej Škarpíšek sa predstaví s vozidlom Opel Calibra, Peter Kacvinský s Renaultom Clio RS a ja už klasicky odštartujem s Vauxhallom Vectra ST. Po Jankovom vŕšku je v slovenských majstrovstvách takmer mesčná pauza, ktorú chceme využiť na zbieranie bodov v rámci seriálu FIA Zóna strednej Európy," vysvetlil pred pretekmi v Cazine Pete Ambrúz.

Slovak National Hill Climb Team, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri