Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Aká je momentálne situácia Kimiho Raikkonena?

Thursday, 30. 12. 2010 - 15:53, Katarína Ďurecová   

Aká je momentálne situácia Kimiho Raikkonena?

Podľa spolujazdca Kimiho Raikkonena Kaja Lindstroma uviazli všetky jednania, ktoré prebiehali medzi Raikkonenom a jeho prípadnými tímami pre rok 2011 na mŕtvom bode. Dôvod je jednoduchý a bohužiaľ smutný - Kimimu Raikkonenovi dva dni pred Vianocami náhle zomrel jeho otec Matti a Fín si chce najskôr vyriešiť všetky rodinné záležitosti.

Ešte pred touto nešťastnou udalosťou sa ale začali objavovať informácie, ktoré - ako to už v Raikkonenovom prípade býva - boli pravým opakom toho, o čom sa hovorilo ako o takmer hotovej veci len pár dní predtým. Kým pred zhruba dvoma týždňami to vyzeralo, že prestup Raikkonena ku konkurenčnému Fordu je takmer na spadnutie (viac si môžete prečítať v tomto článku), teraz to skôr vypadá na to, že Raikkonen zostane v Citroene, čo by mohlo značne skomplikovať situáciu Petterovi Solbergovi.

Vladislav Maschl;img-7439-1.jpg

Serveru Autosport.com, ktorý je zvyčajne veľmi dobre informovaný a málokedy sa mýli, sa totiž podarilo získať vyjadrenie od zdroja blízkemu Citroenu: „Očakávame, že Kimi s nami bude aj budúcu sezónu", hovorí nemenovaný zdroj z Citroenu a pokračuje: „S ľuďmi od nás už aj riešil nejaké veci, bude u nás. Bolo nám povedané, že dohoda bola podpísaná", zakončuje zdroj blízky Citroenu.

Vladislav Maschl;img-7322-1.jpg

Ten istý zdroj taktiež hovoril o tom, o čom už predtým hovoril aj šéf Citroenu Olivier Quesnel - názov Citroen Junior Teamu sa pre budúci rok zrejme bude meniť a to z jednoduchého dôvodu. Nebude sa tam už totiž nachádzať ani jeden jazdec, ktorý by sa dal označiť na za mladý talent Citroenu, ako tomu bolo v prípade Sébastiena Ogiera.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri