Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

ADAC GT Masters – zážitok pre celú rodinu

Thursday, 12. 09. 2013 - 07:37, Zdenka Frývaldská   

ADAC GT Masters – zážitok pre celú rodinu

Cez víkend 14. až 15. septembra zažije pretekársky okruh Slovakia Ring vrchol sezóny - jeden z najkvalitnejších európskych GT seriálov - ADAC GT Masters. O program sa postarajú nielen silné autá GT3, s viac ako 500 konskými silami, ale aj rôznorodé atrakcie. Cez víkend si na Slovakia Ringu prídu na svoje dospelí i deti.

autogramiada-1.jpg

K obľúbeným častiam doplnkového programu patrí stretnutie s pretekármi. Zberatelia autogramov budú podpisové karty potrebovať v sobotu od 15:30 do 16:00. Ak sa do Orechovej Potône chystáte len v sobotu, môžete využiť vstupenku do zázemia súťaže (paddock), kde uvidíte prípravu jednotlivých tímov na preteky.

centrum-bezpecnej-jazdy.jpg

Netradičné zážitkové atrakcie pripravilo Centrum bezpečnej jazdy susediace s okruhom. Počas podujatia si budete môcť v bezpečí skúsiť pocit, ktorý by ste len tak na ceste zažiť nechceli. Simulátor prevrátenia vozidla vás otočí dole hlavou. Nečakaný šmyk na odtrhovej plošine otestuje reakcie vodičov a tím profesionálnych inštruktorov záujemcov poskytne rady, ako zlepšiť vodičské návyky.

dopravne-ihrisko.jpg

K obľúbeným atrakciám bude patriť simulátor pretekov, kde zažijete rýchle prejazdy zákrutami na vlastnej koži a vyhliadkové lety vrtuľníkom ponúkajúce nečakaný pohľad na dianie v areáli.

Bohatý program pripravili organizátori pre detských návštevníkov - čaká na nich možnosť vyskúšať si detské dopravné ihrisko. K nahliadnutiu bude aj rôznorodá vojenská technika. Na Slovakia Ringu zažijete skrátka rodinný víkend ako vyšitý.

Copyright manufacturer;11-12.jpg

Okruh Slovakia Ring / Areál Slovakia Ring
Slovakia Ring je profesionálny pretekársky okruh na Slovensku. S celkovou dĺžkou 5 922 m sa radí medzi najdlhšie v Európe. Kvalitatívnymi a bezpečnostnými parametrami vytvára okruh zázemie nielen pre prestížne svetové šampionáty pod hlavičkou FIA. Od roku 2010 prináša podujatia pre profesionálnych jazdcov, amatérov aj širokú verejnosť.

Komplex Slovakia Ring v Orechovej Potôni predstavuje jedinečný areál na Slovensku. Na jednom mieste ponúka možnosť jazdiť na motoristickom okruhu, zdokonaliť sa v škole bezpečnej jazdy, vyskúšať si off-road jazdu a užiť si relax v hoteli. Okruh Slovakia Ring so špičkovými parametrami patrí medzi najkvalitnejšie v Európe. Ponúka pestré možnosti využitia pre profesionálov aj amatérskych jazdcov a prináša pravidelné víkendové podujatia pre širokú verejnosť. Pre všetkých, ktorí si chcú preveriť a zdokonaliť svoje jazdecké zručnosti, je pripravené Centrum bezpečnej jazdy s najmodernejším tréningovým cvičiskom v strednej Európe. Po aktívnom výkone si môžete dopriať výdatný obed či večeru v Hoteli Ring***, ktorý ponúka komfortné ubytovanie a wellness centrum so saunami a bazénom.

Ďalšie informácie:
Martin Trenkler
Press Officer, Slovakia Ring
mobil: +421 907 370 727
e-mail: media@slovakiaring.sk

Michaela Lukovičová
SEESAME Communication Experts
tel: +421 907 627 189
e-mail: lukovicova@seesame.com

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri