Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

AC shop - nová aktivita AC autoclubu pre motoristov

Tuesday, 19. 11. 2013 - 19:22, Zdenka Frývaldská   

AC shop - nová aktivita AC autoclubu pre motoristov

V Bratislave v stredu 20.11.2013 o 10,30 h v priestoroch diaľničnej čerpacej stanice OMV v Lamači otvorili prvý AC shop - predajňu, konzultačné a poradenské stredisko pre motoristov, motoristických športovcov a priaznivcov autotuningu.

Prezident AC autoclubu a zároveň aj prezident SAMŠ- Slovenskej asociácie motoristického športu Ing Peter Roth uviedol, že na tomto mieste sa budú mať možnosť motoristi a priaznivci motoristického športu bližšie zoznámiť s aktivitami AC autoclubu, zariadiť si rôzne druhy cestovných poistení, poistení vozidiel, zoznámiť sa s ďalšou ponukou služieb AC autoclubu, či už v oblasti cestovného ruchu alebo asistenčných služieb. Reálny a najmodernejší trenažér športových motoristických disciplín umožní trénovať začínajúcim, ale aj aktívnym pretekárom jednotlivé trate viacerých motoristických disciplín a v ponuke shopu si môžu nájsť bezpečnostné doplnky pretekárskeho výstroja. V spolupráci s jedným z partnerov AC autoclubu spoločnosťou Moris ponúka AC shop aj zaujímavé auto-tunnigové doplnky nemeckej spoločnosti „mtm", ktorej aktivity Moris zastupuje na Slovensku.

Tibor Szabosi;67c8941.jpg

„Chceme prezentovať tento krásny a atraktívny šport širokej verejnosti a postupne podľa záujmu rozširovať nielen služby tejto predajne , ale hlavne všetkých aktivít celého AC autoclubu. Dnes naviac na tomto stretnutí prezentujeme prvé výsledky Projektu Senzor, ktorý je ďalšou významnou aktivitou AC autoclubu smerujúcou k zvyšovaniu bezpečnosti na našich cestách" - dodáva Peter Roth.

AC autoclub



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri