Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

A Team s Florekom a Pecuchom pokračuje na 3. Zimnej Levoči 2019

Thursday, 31. 01. 2019 - 05:41, Public relations   

A Team s Florekom a Pecuchom pokračuje na 3. Zimnej Levoči 2019

Po úvodnom pretekárskom víkende, o ktorom sme vás už informovali, pokračuje slovenský A team v rámci úvodného podujatia seriálu Minirally Cup 2019 v Levoči.

Fanúšikov rally športu poteší nádhernými prejazdami hneď dvojica vozidiel a ich súťažné posádky.

Tibor Szabosi;c30i3887-13.jpg

Medzi prvými posádkami na štarte určite nebude chýbať Ford Fiesta R5 s Petrom Florekom a Marekom Podobníkom. Ich štart určite poteší všetkých fanúšikov motoristického športu, ktorí sa do obce Torysky nasťahujú v priebehu nadchádzajúcej soboty.

„Priznám sa, že náš štart s Marekom bol dohodnutý v podstate na poslednú chvíľku. Sme radi, že sa opäť spolu s Marekom posadíme do pretekárskeho vozidla. Hlavne ma teší, že to bude na snehu a ľade v spolupráci s pneumatikami s hrotmi. Na tomto druhu pneumatík sa totiž v našich končinách nemáme veľmi zviezť a tak som rád, že sa nám to splní. Dostali sme ponuku vyskúšať si Ford Fiesta R5 A Teamu, ktoré minulý víkend vyhralo zimnú rally v Lotyšsku. Som rád, že si aj my môžeme vyskúšať ako funguje,“ ozrejmil Peter Florek.

Fanúšikov určite nenechá chladnými ani vozidlo Lada VAZ 2107, v ktorého útrobách sa bude skrývať dvojica Roland Pecuch – Viktória Dudášová. Pre Roliho a Vicky to bude ďalšie predstavenie na snehu a ľade.

Tibor Szabosi;c30i7403-16.jpg

„Som veľmi rád, že nám Peter Florek navrhol účasť na tomto podujatí. Sneh a ľad mám veľmi rád a možno si niekto povie, že klzký povrch vozidlu Lada vôbec nepasuje, my si to spoločne s Vicky vieme dokonale užiť. Veď čo môže byť krajšie ako poriadne sa šmýkajúce rally auto. Na štart sa už veľmi teším, verím tomu, že aj konkurencia bude dobrá a my zažijeme výborné súboje na trati. Podmienky by mali byť perfektné, také, aké sa na zimnú rally súťaž presne hodia,“ skonštatoval Roli Pecuch.

Ako to bude v budúcnosti s Rolim a Vicky nám ozrejmil Peter Florek: „S Rolim a Vicky spolupracujeme už dlho a viem, že táto dvojica je na rally veľmi talentovaná. Samozrejme sa snažím ich všemocne podporiť a umožniť im čo najviac štartov. To, že ich treba ťahať neustále vyššie a vyššie pochopili aj naši obchodní partneri, ktorí nám v tomto snažení pomáhajú za čo im patrí naša veľká vďaka. Už sa teším na krásne prejazdy našej posádky.“

Tibor Szabosi;c30i0402-8.jpg

3. Zimná Levoča 2019 odštartuje počas nadchádzajúceho piatku a soboty. V piatok si posádky musia v prvom rade vybaviť administratívne a technické preberanie, ale aj obhliadku tratí. Navyše je pre všetkých pripravený shakedown, kde majú ešte poslednú možnosť vyskúšať súťažnú techniku, prípadne doladiť podvozok na tunajšiu trať. V sobotu už „naostro“ vyštartujú do súťaže, ktorá začína o 7.55 hodine. Ako sa darilo posádkam A Teamu sa dozvieme v ten istý deň popoludní.

A Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri