Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

42. Rally Košice pozýva na slávnostný štart

Friday, 09. 09. 2016 - 17:30, Public relations   

42. Rally Košice pozýva na slávnostný štart

Už o hodinu ožije priestor medzi Obchodným domom Dargov a Hotelom Double tree by Hilton v Košiciach rýchlymi súťažnými autami. Na Hlavnej ulici dnes slávnostne odštartuje 42. Rally Košice.

 

Tibor Szabosi;0k4a4628.jpg

Priaznivci rýchlych áut sa od 18. hodiny môžu tešiť na prejazd súťažných vozidiel štartovou rampou, ktorá bude po prvýkrát v novodobej histórii súťaže umiestnená pri Hoteli Double tree by Hilton. Na rampe sa predstaví približne 80 súťažných vozidiel bodujúcich do FIA Zóny strednej Európy, Majstrovstiev Slovenska v rally, Majstrovstiev Slovenska v rally historických vozidiel a Majstrovstiev Maďarska v rally. Presný počet prevzatých posádok a vozidiel budeme vedieť až zajtra, po zverejnení oficiálnej štartovnej listiny.

Preteky začínajú prvou rýchlostnou skúškou zajtra pred 14. hodinou. Na súťažné posádky čaká v sobotu šesť a v nedeľu sedem rýchlostných skúšok.

Zdenka Tamášová
Tlačový tajomník 42. Rally Košice



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri