Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

41. Rally Košice zažijú premiéru Škody Fabie R5 na Slovensku

Thursday, 06. 08. 2015 - 20:45, Public relations   

41. Rally Košice zažijú premiéru Škody Fabie R5 na Slovensku

41. ročník Rally Košice bude naozaj jedinečný! Medzi 126 posádkami, ktoré sa na súťaž prihlásili, nájdeme aj 7 vozidiel špecifikácie WRC a 6 vozidiel špecifikácie R5, pričom nechýba ani nová Škoda Fabia R5.

Až 126 súťažných posádok zo štyroch európskych krajín (Slovensko, Česko, Poľsko, Maďarsko) a k tomu jeden nemecký spolujazdec, sa prihlásilo na 41. Rally Košice, ktoré odštartujú už budúci týždeň 14.-16.augusta 2015.

Jozef Pisch;0x8c0180-1.jpg

Dva náročné dni plné adrenalínu a vysokej rýchlosti zažije 83 posádok Majstrovstiev Slovenska a Majstrovstiev Maďarska, z ktorých je 56 posádok zaradených aj do FIA Zóny strednej Európy, tiež 35 posádok maďarskej Rallye2 a 8 posádok Slovenského rally pohára. Nechýba nikto z vedúcich mužov slovenského a maďarského šampionátu, takže sa máme naozaj na čo tešiť!

Jozef Pisch;0x8c0167-2.jpg

Po minuloročnej absencii na tejto súťaži, sa na košické trate vráti posádka Grzegorz Grzyb -Robert Hundla na Forde Fiesta RS WRC, ktorá má veľmi dobre našliapnuté k zisku štvrtého titulu majstro Slovenska v rade. Nebudú to však mať jednoduché, pretože prenasledovať ich bude bratská dvojica Jaro a Erik Melichárekovci na podobnom vozidle, ktorí by sa určite veľmi radi čo najlepšie naladili na blížiacu sa nemeckú rally, na ktorú sa prihlásili.

Tibor Szabosi;h7p0554-5.jpg

Smolu z Tatier sa posnažia prelomiť Jozef Béreš jun. so Zoltánom Répásom na BMW Mini John Cooper Works WRC, ale aj Tomáš Ondrej s Adamom Gomorim na Škode Fabia WRC. Zabudnúť netreba ani na večných bojovníkov Igora Drotára s Vladom Bánocim na Citroene DS3 WRC alebo na neustále sa zlepšujúcu zmiešanú posádku Pavel Valoušek - Veronika Havelková na Škode Fabia S2000. Veľkú novinku dovezú do centra východného Slovenska minuloroční víťazi košickej rally, Norbert Herczig s Igorom Bacigálom a to nádhernú Škodu Fabiu R5, ktorá aktuálne valcuje svojich súperov v celej Európe.

Tibor Szabosi;h7p0358-9.jpg

Ďalšie maďarské mená ako sú János Tóth / Tamás Tzoke, Miklós Kazár / Ramón Ferencz, Frigyes Turán / Gábor Sziros či Sándor Ollé / Szolt Tóth a mnohé ďalšie, predpovedajú naozaj veľké súboje. Mená tých najrýchlejších sa však dozvieme až v nedeľu poobede.

Jozef Pisch;0x8c0195-2.jpg

Kompletné zoznamy prihlásených nájdete na oficiálnej stránke organizátora kosice.rallye.sk. Okrem toho si odporúčame prečítať aj Vykonávacie nariadenia, ktoré prinášajú viacero nových informácií pre súťažné posádky.

Jozef Pisch;0x8c8798-3.jpg

Zdenka Tamášová
Tlačové stredisko 41. Rally Košice



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri