Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

41. Rally KoŠice

Friday, 14. 08. 2015 - 08:16, Public relations   

41. Rally KoŠice

Na polovicu augusta pripravili organizátori z Auto Klubu Košice náročné dvojetapové Rally Košice. Ani v tomto roku nebudú na súťaži chýbať zahraničné posádky, keďže súťaž je zaradená do FIA Majstrovstiev strednej Európy, Majstrovstiev Slovenska v rally, Majstrovstiev Maďarska v rally, Majstrovstiev Slovenska historických automobilov v rally, Majstrovstiev Maďarska Rallye2 a Slovenského Rally Pohára.

výsledky online

Jozef Pisch;0x8c4865.jpg

Sezóna rally sa pomaly blíži ku svojmu záveru a v celkovej klasifikácii nie je ešte o ničom rozhodnuté, čo znamená, že fanúšikovia sa môžu tešiť na súboje jazdcov bojujúcich o tituly majstrov v týchto šampionátoch. Na tratiach uvidíme mnohé známe mená  Grzegorz Grzyb, Jozef Béreš, Igor Drotár, Pavel Valoušek. Tešíme sa aj na celú maďarskú jazdeckú špičku, ktorá štartovnú listinu určite príjemne okorení.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri