Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

20. Vredestein Miskolc Rally

Friday, 28. 03. 2014 - 23:23, T. Szabosi   

20. Vredestein Miskolc Rally

Sledujte s nami 20. Vredestein Miskolc Rally - online.

Online výsledky MSR
Online výsledky prológu

Štvrtok, 27.3.2014

Dnes v popoludňajších hodinách sa začalo preberanie itinenárov na prvom podujatí tohtoročného seriálu MSR v rally, ktoré otvára sezónu už tradične na spoločnom podujatí Slovenského a Maďarského šampionátu, tentoraz však nie v Egri ale v Miškolci.

Ako prví si prišla prevziať itineráre posádka, ktorá zrejme toho roku zakladá novú tradíciu - byť všade prví. Tak ako bola ich prihláška na súťaž prvá, tak si prví prišli prevziať itinerár a prví sa vydali aj na obhliadku trate - Vlado Hanuš a Slavo Harabín. Po nich sa to v autosalóne VW v Miškolci rozprúdilo a itineráre si prevzali takmer všetky posádky prihlásené na 20. Vredestein Miskolc Rally. Pri večernej štatistike sme zistili, že nám chýbajú už len bratia Lapdavskí a Srnkovci. Tí však majú možnosť prevziať si itineráre aj v piatok ráno.
Zajtra, v piatok budú mať posádky naozaj nabitý deň. Na celý deň sú naplánované obhliadky trate, v dopoludňajších hodinách bude podľa harmonogramu prebiehať administratívne a technické preberanie. Od 16:00 začne divácky zaujímavý prológ, ktorí je síce pre všetkých účastníkov MSR a ORB povinný ale jeho časy sa do klasifikácie nebudú započítavať.

Piatok, 28.3.2014

Od rána je v Miškolci veľký pohyb. Posádky absolvujú obhliadky trate. Tie, ktoré nemali včera alternatívne administratívne preberanie museli prerušiť obhliadku a dostaviť sa naň. Zároveň priebiehali technické preberania. Organizátori sa dnes rozdelili. Časť zabezpečovala preberania, druhá bola v teréne pri obhliadkách trate a príprave popoludňajšieho prológu a tretia časť pripravovala priestory riaditeľstva v centre Miškolca.

Hneď ráno prišli na preberanie bratia Lapdavský a zároveň došlo organizátorom ospravedlnenie sa posádky Ondrej - Gomori.

Popoludní zasadala Rada športových komisárov, ktorá prevzala v rámci MSR 25 posádok, celkovo v CEZ + ORB + MSR ich bolo 66 a 14 v klasifikácii historikov. Niektoré posádky však boli prevzaté podmienečne a musia splniť ešte určité náležitosti.

O 15:30 édštartoval prológ. Ako prví sa divákom predviedli dobrovoľní účastníci z radov maďarskej Rally2. Za nimi nasledovali historici a v týchto chvíľach už jazdia posádky troch najvyšších klasifikácii.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri