Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

12. ročník Veľkej ceny SR klope na dvere

Tuesday, 10. 08. 2021 - 17:43, Public relations   

12. ročník Veľkej ceny SR klope na dvere

OMV MaxxMotion Veľká cena Slovenska preteky cestných automobilov na okruhu prichádzajú po roku späť na SLOVAKIA RING v plnom nasadení a konečne aj s diváckou účasťou!

Veľká cena SR je skutočný národný motoristický sviatok: jej história siaha desiatky rokov dozadu a podujatie začalo písať svoju novú etapu na SLOVAKIA RINGU ešte v roku 2010, počas prvej sezóny okruhu. 12. ročník u nás prinesie opäť nikdy nekončiacu akciu na trati, od piatku do nedele 20.-22. augusta.

2-206.jpg

Na trať výjdu postupne autá rôznych divízií a kategórií: cestovné vozidlá s objemom motorov do 2000 cm3 a následne nad 2000 cm3, ďalej monoposty divízie D2, obľúbená divízia D4 s vozidlami GT3, ale aj D4 s cestovnými vozidlami do a nad 1,6 l objemu motora. Chýbať nebude ani pohárový Twingo Cup.

3-155.jpg

Piatok tak začína sériou voľných tréningov a prvých kvalifikácií. Tie pokračujú v sobotu ráno a už pred obedom sa dočkáme prvých šprintových pretekov na približne 25 min pre každú kategóriu. Deň zakončia hodinové vytrvalostné preteky FIA CEZ. Nedeľa ponúkne druhú sériu šprintových pretekov.

4-127.jpg

Po dlhej covidovej dobe sa brány tentokrát otvoria aj návštevníkom, i keď v limitovanom počte. Tým je určená krytá tribúna A a tribúna B na konci štartovej rovinky. Kapacity sú obmedzené, no lístky sú v predpredaji na webe okruhu a tiež na mieste - v hlavnej pokladni. Paddock je prístupný len pretekárskym tímom. Vstupenky sa predávajú osobitne na sobotu a nedeľu.

5-88.jpg

OMV MaxxMotion Veľká cena Slovenska bude opäť medzinárodná: odjazdia sa tu preteky Stredoeurópskej trofeje FIA (FIA CEZ) v šprinte a vytrvalosti, ďalej ESET Medzinárodné majstrovstvá SR a národné majstrovstvá Česka, Maďarska, Slovinska, Chorvátska a Rakúska.

Ďalšie informácie nájdete na www.slovakiaring.sk.

1-241.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri