Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Za Volkswagen v Nemecku nastúpia Weijs a Riedemann

Tuesday, 19. 07. 2011 - 10:09, Katarína Ďurecová   

Za Volkswagen v Nemecku nastúpia Weijs a Riedemann

Po tom, ako vo Fínsku dostanú šancu predviesť sa za volantom Škody Fabie S2000 tímu Volkswagen Andreas Mikkelsen, ktorý je tento rok v službách Škody UK v IRC a mladý fínsky talent Joonas Linroos, v Nemecku podobnú šancu dostane dvojica Hans Weijs Jr. a Christian Riedemann.

ADAC Rallye Deutschland je ďalším krokom v našom hľadaní talentov. Na Rally Finland sme vybrali dvoch mladých jazdcov, ktorí vo svojej zatiaľ krátkej kariére už stihli ukázať svoj veľký potenciál. Teraz sú v ťažkom boji o miesto vo Volkswagen Rally Teame", komentuje celý program výberu mladých a talentovaných jazdcov do svojho tímu šéf Volkswagenu Motorsport Kris Nissen.

Radek Vojtěchovský;img-1230.jpg

Pre mladého 23-ročného Nemca Christiana Riedemanna, ktorý tento rok štartuje vo WRC Academy (v celkovom hodnotení WRC Academy sa Riedemann po dvoch odjazdených rally nachádza na nie príliš lichotivom siedmom mieste s 15-timi bodmi, keď na vedúceho Egona Kaura stráca bodov 43) sa bude jednať o vôbec prvé zvezenie so špeciálom kategórie S2000. Okrem neho sa na domácej pôde v Nemecku za volantom S2000 špeciálov predstavia i ďalší mladí Nemci - Herman Gassner Jr. a Felix Herbold. Úradujúci a zároveň posledný juniorský majster sveta - ďalší Nemec Aaron Burkart sa doma predstaví dokonca s Fordom Fiesta RS WRC.

24-ročný Holanďan Hans Weijs Jr. minulý rok smolne prehral boj o titul v JWRC s práve už spomínaným Aaronom Burkartom. Naposledy o sebe dal poriadne vedieť na nedávnej Geko Ypres Rally, kde pri svojom prvom štarte so Škodou Fabia S2000 dokázal vybojovať skvelé tretie miesto a poraziť mnoho oveľa skúsenejších súperov.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri