Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Petter Solberg odhalil farby C4 WRC!

Monday, 08. 02. 2010 - 11:19, Lukáš Raník   

Petter Solberg odhalil farby C4 WRC!

Síce neoficiálne, ale predsa ukázal Mr. Hollywood farby, s ktorými bude brázdiť tohtoročné podniky WRC. Na pláne mal aj tlačovú konferenciu, no tú v pôvodnom termíne zrušil, žeby všetci novinári hľadeli teraz len smerom na Vancouver?

Hľadeli, nehľadeli, tí motoristický tú správu určite nenechajú zapadnúť prachom. Vráťme sa, ale k Pettrovi, ten ma už kompletne zaistení budget a zúčastní sa celého majstráka a s tou najmodernejšou technikou, akú mohol súkromník získať! Jedná sa totižto model, s ktorým len nedávno Loeb obhájil vo Walese titul majstra sveta.

petter10-test.jpg


Preto je pochopiteľne, že v tíme Pettra Solberga žiarlia optimizmom, no niet sa čo čudovať. „Tento rok skutočne verím, že máme nástroje opäť bojovať o absolútnu špičku. Nikdy som tomu neprestal veriť a dali sme do toho naozaj veľa, aby sme to mohli uskutočniť. S fantastickou podporov našich sponzorov sme dali dohromady rozpočet, ktorý nám umožnil získať auto, s ktorým sme schopní bojovať o víťazstvo!"

petter10-test1.jpg

K téme sa samozrejme vyjadril aj dlhoroční Pettrov spolujazdec Phil Mills: „Nikdy sme nevzdali naše nádeje, že sa vrátime na vrchol. Po niekoľko dňoch testovania v Nórsku a Švédsku sme 100% pripravení a tešíme sa na sezónu 2010." dodáva.

Chlapcom samozrejme držíme palce, ukázať, čo v nich skutočne je, majú šancu už tento víkend!

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri