Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Mitsubishi Lancer WRC05 vo farbách Melico

Friday, 19. 03. 2010 - 12:41, T. Szabosi   

Mitsubishi Lancer WRC05 vo farbách Melico

Melico Racing Team predstavuje design Mitsubishi Lancer WRC05 na sezónu 2010.

"Obdobne ako aj iné tímy na Slovensku, aj Melico Racing Team dnes predstavil dizajn svojho nového vozidla Mitsubishi Lancer WRC05 s ktorým vyštartuje už budúci víkend do slovenskej rally sezóny, s posádkou Jaroslav Melichárek - Richard Lasevič.

4-20.jpg

Bielo - červeno - čierna farba, s ktorou mali možnosť diváci sledovať výkony sympatickej posádky na rally v predchádzajúcich dvoch rokoch, ale aj výkony Jara Melicháreka na pretekoch automobilov do vrchu ostáva.

1-39.jpg

Typicky biely bok vozidla však vystriedala červená farba predelená dynamickým čiernym pásom, ktorý je zhora a zdola lemovaný bielymi tenkými pásmi, pričom predná časť vozidla ostala v podstate nezmenená.

2-37.jpg

„Už prvá myšlienka pri tvorbe nového dizajnu bola zachovať našu pôvodnú kombináciu farieb a zladiť ich s dynamickým tvarmi, ktoré má toto WRC už vo svojom základe. Myslím si, že sa nám to celkom podarilo a verím, že nielen nový dizajn, ale aj naše výkony počas nadchádzajúcej sezóny sa budú naším fanúšikom páčiť." vysvetlil úpravy v dizajne vozidla Erik Melichárek, manažér tímu.

3-28.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri