Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Mini má za sebou prvý test

Friday, 10. 09. 2010 - 04:33, Katarína Ďurecová   

Mini má za sebou prvý test

Mini má za sebou prvý test, ktorý sa odohral na súkromnej testovacej trati Prodrivu v anglickom Wawrickshire. Test sa odohral hlavne na asfalte, ale zopár testovací kilometrov bolo odjazdených aj na šotoline. Jednalo sa test s autom s provizórnym aerodynamickým balíčkom a provizórnym tvarom auta, takže sa dá očakávať, že Mini Countryman WRC bude vyzerať dosť odlišne.

David Lapworth, technický riaditeľ Prodrivu sa k testu vyjadril: „Keďže sa jedná o úplne nové rally auto, najhlavnejšie je venovať dostatok času uisteniu sa, že všetky systémy pracujú tak, ako majú ešte predtým, ako auto pošleme týždenný test na šotoline."

Prodrive

Hlavným dôvodom testu bolo otestovať, či auto skutočne funguje predtým, ako ho pošlú na skutočnú test, ktorý sa má odohrať tento týždeň v Portugalsku. Za volantom má sedieť Marcus Gronholm.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri