Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Maťo Homola vodičom autobusu

Friday, 25. 10. 2013 - 11:47, Zdenka Frývaldská   

Maťo Homola vodičom autobusu

Vicemajster Európy 2013 v pretekoch cestovných automobilov FIA ETCC, Maťo Homola, si po náročnej sezóne vyskúšal aj volant vozidla, aké doteraz ešte neriadil.

V belgickom Kortrijku na výstave autobusov Busworld, ktorá je najväčšou svojho druhu na svete, bol Maťo Homola spolu so svojim BMW 320si WTCC najväčším pútačom stánku spoločnosti Molpir-Funtoro. Hoci na túto špecializovanú výstavu chodia ľudia z celého sveta, ktorí sa živia bezpečnou a pohodlnou prepravou ľudí z miesta na miesto, ostré BMW a rýchly 19-ročný Slovák prilákali do stánku jedného z partnerov tímu Homola Motorsport množstvo zvedavcov.

mato-belgicko-1.jpg

Maťo Homola rozdal množstvo podpisov a absolvoval veľa fotografovania a neúnavne vysvetľoval technické špecifikácie svojho pretekárskeho vozidla. Do stánku Molpiru sa prišli pozrieť aj „šarže" najvýznamnejších výrobcov autobusov... Na skúšobnej trati si potom Maťo vyskúšal aj šoférovanie autobusu, teda doteraz najdlhšieho a najťažšieho vozidla, aké mal možnosť riadiť.

mato-belgicko-2.jpg

Za možnosť predstaviť sa na výstave Busworld by chcel tím Homola Motorsport poďakovať svojmu spoľahlivému partnerovi, spoločnosti Molpir.

Team HOMOLA Motorsport

reklamni-medialni-patneri-2013-4.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri