Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Manažér Hirvonena a Latvalu rokuje s Volkswagenom

Wednesday, 31. 08. 2011 - 13:29, Katarína Ďurecová   

Manažér Hirvonena a Latvalu rokuje s Volkswagenom

I napriek tomu, že Jari-Matti Latvala má s Fordom kontrakt pre budúci rok a je viac-menej dohodnuté (i keď stále ešte nie oficiálne podpísané a potvrdené), že farby tohto tímu bude v budúcom roku hájiť i Mikko Hirvonen, manažér oboch Fínov Timo Jouhki už rozmýšľa nad ďalšími sezónami.

Joukhi v súvislosti s budúcnosťou Fínov spomína najmä Volkswagen. „Je to pravdepodobné", odpovedá Jouhki na otázku, či sa jeden z jeho fínskych zverencov v ďalších sezónach poberie práve do tohto tímu.

Luboš Kubele;498t3809-1.jpg

Volkswagen vstúpi do WRC v roku 2013 a bude v tejto sérii pôsobiť najmenej päť sezón, pri čom tento a najmä ten budúci rok využije na testovanie a vývoj auta. Jouhki priznal, že v súvislosti s budúcnosťou Mikka Hirvonena a, respektíve alebo Jariho-Mattiho Latvalu už s tímom Volkswagen prebiehajú určité jednania.

Volkswagen teda zrejme pri svojej snahe o získanie kvalitného a skúseného jazdca rozhadzuje siete, kde sa dá. Po Sébastienovi Loebovi, Petterovi Solbergovi, Nasserovi Al-Attiyahovi, Juhovi Hänninenovi a najnovšie i Sébastienovi Ogierovi sú teda s týmto tímom spájaní už i obaja fínski piloti továrneho Fordu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri