Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Loeb a Sordo sa zúčastnili International Open GT

Wednesday, 03. 11. 2010 - 13:42, Katarína Ďurecová   

Loeb a Sordo sa zúčastnili International Open GT

Sébastien Loeb a Dani Sordo sa zúčastnili posledného preteku série International Open GT, ktorý sa konal na okruhu s názvom Circuit de Catalunya v Barcelone, a rozhodne nesklamali. Vo svojej triede, v ktorej štartovali s Porshe 911 skončili v prvých pretekoch piaty, v druhých už ale nemali toľko šťastia a po kolízii nedokončili.

„Bolo to dobré", hovorí Sébastien Loeb. „Ja a Dani sme mali veľmi podobné časy, čo nám pomáhalo. Sme potešení tým, ako sme sa počas víkendu zlepšovali. Kvôli pretekom bola škoda, že som poškodil koleso a nedalo sa pokračovať", zhodnotil víkend Loeb.

http://twitter.com/#!/planetemarcus

Dani Sordo k tomu dodal: „Chvíľu mi trvalo, kým som si zvykol krúžiť dookola stále po rovnakej trati! Najmä brzdenie bolo neuveriteľné, bolo to veľmi odlišné od rally, ale bola to veľká zábava."

Martin Trenkler;_17_7958.jpg

Sébastien Loeb na rozdiel od Daniho Sorda nie je žiadnym nováčikom, čo sa týka okruhových pretekov. V roku 2008 sa zúčastnil dvoch pretekov Porshe Carrera Cupu a všetkých ohromil svojim výkonom najmä v prvom preteku, kde na mokrej vozovke najprv vybehol v druhom kole z trate, aby následne v pätnástich kolách predbehol dvadsať áut a skončil siedmy. Ešte väčším úspechom je pre neho rozhodne ale druhé miesto celkovo v 24hodinovke v Le Mans, kde pretekal v tíme Pescarolo v roku 2006. No a taktiež netreba zabúdať na jeho veľmi pôsobivé časy, ktoré dosahoval počas testu F1, kde pilotoval monopost Red Bullu a taktiež ani na jeho víťazstvá v Race of Champions.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri