Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Henning Solberg: „Som fit, tlstý a rýchly!“

Friday, 04. 02. 2011 - 15:37, Katarína Ďurecová   

Henning Solberg: „Som fit, tlstý a rýchly!“

Vtipné video z nórskej televíznej šou, kde si Henning Solberg takmer rozbil nos (video nájdete v tomto článku) sa stalo hitom na serveri youtube.com a k celej veci sa vyjadril aj samotný Henning.

„Boli sme na dobre ceste ich poraziť, ale problémom bolo, že sme bežali až príliš rýchlo", hovorí Henning ako sa pokúšal spolu so svojim bratom Petterom poraziť v behu v obrovskom kolese pre potkany dvojicu slávnych nórskych lyžiarov Kjetila André Aamota a Lasse Kjussa. Tí za minútu dokázali koleso otočiť 23 krát, Henning a Petter boli na čísle 15, keď v 23-tej sekunde Henning spadol a takmer si rozbil nos.

Lukáš Hynek;jh7v4762.jpg

„Som síce väčší ako Petter, ale nemám problém udržať jeho tempo - v tíme ma volajú Trojité F, pretože som fit, tlstý a rýchly (Triple F - fit, fat and fast v origináli)! Ale to koleso pre potkany je nebezpečné. Keď som dopadol na zem, tak som bol tak päť sekúnd úplne mimo a taktiež som mal zopár veľkých modrín. Celkovo to ale bola veľká zábava a uznávam, že to video na youtube je veľmi vtipné", vyjadril sa Henning Solberg.

Lukáš Hynek;jh7v3878.jpg

„Táto sezóna bude výborná a našim plánom je absolvovať všetky rally. Fyzicky sa cítim výborne. Momentálne behám a musím si pri tom dávať pozor, pretože zem je pokrytá snehom a ja na svojich topánkach nemám hroty tak, ako na pneumatikách", povedal nakoniec niečo aj o tohtoročnej sezóne Henning.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri