Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Fotografie a videá z prvého testu Mini v Portugalsku (aktualizované)

Saturday, 18. 09. 2010 - 16:41, Katarína Ďurecová   

Fotografie a videá z prvého testu Mini v Portugalsku (aktualizované)

Na portugalskej šotoline sa počas týchto dní odohráva prvý oficiálny test Mini Countrymana WRC. Za volantom sedí Estónec Markko Märtin, neskôr by sa mal za volantom Mini aj Marcus Gronholm. Historicky prvým jazdcom, ktorý za volant Countrymana WRC usadol je však Mads Ostberg, ktorý pred týždňom na súkromnej testovacej trati Prodrivu skúšal, či je auto schopné zúčastniť sa skutočného ostrého testu (viac tu).

Čo sa týka jazdcov, ktorí by mali jazdiť s Mini budúcu sezónu, podľa serveru Autosport už podpísal Prodrive zmluvu s Krisom Meekom. Túto informáciu však (zatiaľ) nepotvrdil ani Meeke ani Prodrive, takže všetko môže byť úplne inak. Ďalšími jazdcami, o ktorých sa hovorí sú Mads Ostberg, PG Andersson a ale najmä Marcus Gronholm, ktorý by sa mal rozhodnúť práve po Portugalskom teste.

planetemarcus.free.fr

planetemarcus.free.fr

planetemarcus.free.fr

planetemarcus.free.fr

Po dvoch dňoch testov vystriedal Markka Märtina za volantom Mini Countrymana WRC Kris Meeke. Spolujazdca mu robil technický riaditeľ Prodrivu David Lapworth. Pri Meekovej poslednej jazde sa na miesto spolujazdca posadil Marcus Gronholm, ktorý potom testoval v štvrtý deň. Spolujazdcom bol opäť David Lapworth.

prodrive.com

planetemarcus.free.fr



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri