Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Campana vyhral Richard Burns Memorial Rally

Monday, 15. 08. 2011 - 16:35, Katarína Ďurecová   

Campana vyhral Richard Burns Memorial Rally

Korzický jazdec Pierre Campana sa cez tento víkend zúčastnil Richard Burns Memorial Rally, ktorá sa vo Veľkej Británii koná na počesť britského šampióna Richarda Burnsa, ktorý v roku 2005 zomrel kvôli nádoru na mozgu. Rally sa koná na asfalte, čo je pre Britániu trošku neobvyklé a tento rok sa na štarte objavilo vyše 100 posádok.

Pierre Campana na tejto rally štartoval so svojim Mini John Cooper Works WRC, s ktorým sa predstaví i v Nemecku a vo Francúzsku (viac o štarte Pierra Campanu na týchto dvoch podujatiach vrátane dvoch videí z jeho testu s Mini WRC nájdete v tomto a v tomto článku). Campana vyhral šesť z ôsmich rýchlostných skúšok a pripísal si na svoje konto pohodlné víťazstvo.

http://www.wrc.com/;

„Richard Burns Memorial Rally je mimoriadne podujatie a bolo pre mňa cťou pripojiť sa k toľkým ľuďom, ktorí vzdali hold takej legende rally. Chcel by som poďakovať organizátorom tohto podujatia za ich pohostinnosť a fantastickú organizáciu", začal troškou PR svoje prehlásenie po tejto rally Campana.

„Chceli sme toto podujatie využiť na najazdenie čo najviac kilometrov s Mini, predtým ako prídeme na Rallye Deutschland, takže nás veľmi teší víťazstvo na tejto rally, najmä keďže sme bojovali proti súperom, ktorí tieto trate dobre poznajú. Víťazstvá na jednotlivých rýchlostných skúškach neboli súčasťou nášho plánu, ale jednalo sa o veľmi cenné podujatie kvôli učeniu porozumieť autu na asfalte a v meniacom sa počasí", pokračoval ďalej Campana. Je však treba podotknúť, že na Richard Burns Memorial Rally nikto z najväčších britských mien neštartoval.

www.pierrecampana.com;

Na záver Pierre Campana dodáva: „Je jasné, že Rallye Deutschland bude v mojom učení sa veľkým krokom, takže si musím dať realistické ciele, ktorými bude prejsť každú rýchlostnú skúšku čisto a čo najlepšie pri zohľadnení schopností mojich i auta."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri