Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Campana s Mini WRC opäť víťazne

Tuesday, 06. 09. 2011 - 13:42, Katarína Ďurecová   

Campana s Mini WRC opäť víťazne

Po svojom víťazstve na Richard Burns Memorial Rally si Pierre Campana na svoje konto pripisuje ďalšie víťazstvo s Mini John Cooperom Works WRC. Tento krát vyhral domácu Rallye Mont-Blanc Morzine, ktorá je súčasťou francúzskeho asfaltového šampionátu. Z troch štartov s Mini WRC boli tak v Campanovom podaní dva víťazné.

Na tejto rally Campana štartoval v rámci získania čo najviac skúseností a času za volantom Mini WRC pred Rallye de France Alsace - ďalším podujatím WRC, na ktorom sa po nemeckej rally tento rok objaví. „Som nadšený z toho, že som vyhral Rallye Mont-Blanc Morzine a že môžem oslavovať moje už druhé víťazstvo pri len treťom štarte s Mini WRC a Drive-Pro Teamom. Je fantastické, že som mal možnosť sa tohto vynikajúceho národného podujatia zúčastniť a bol som schopný ukázať aké konkurencieschopné a spoľahlivé je toto auto. Taktiež i pneumatiky Michelin, ktoré sa používajú v tomto šampionáte sú veľmi konkurencieschopné a pracujú vynikajúco. Začali sme s naším obvyklým opatrným prístupom, aby sme si zaistili, že sa toho o aute na tomto podujatí naučíme čo najviac, ale v druhý deň som bol schopný ukázať plný potenciál, čo rezultovalo vo víťaztvá na rýchlostných skúškach, čo nám pomohlo k víťazstvu celkovému. Teraz mám na konte tri dokončené rally z troch, na ktorých som sa zúčastnil s tímom Drive-Pro, takže si počas našich príprav na ďalší štart vo WRC za pár týždňov vo Francúzsku budujeme silný základ. Ešte raz ďakujem každému, kto sa podieľal na tom, že sme mohli tento víkend štartovať a hlavne Drive-Pro Teamu, ktorý počas celého víkendu odvádzal fantastickú prácu", obsiahlo zhodnotil svoje vystúpenie na Rallye Mont-Blanc Morzine Pierre Campana, ktorý sa v dlhých PR prejavoch očividne vyžíva.

Vladislav Maschl;img-0178-3.jpg

Po víťazstve na Richard Burns Memorial Rally, ktoré bolo pre Campanu prípravou na ADAC Rallye Deutschland, dokázal Campana pri svojej premiére vo WRC v Nemecku nakoniec po rôznych problémoch získať 18-te miesto. V príprave na Rallye de France Alsace tento Korzičan opäť zvíťazil. Ako ale dopadne na alsaských tratiach?



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri