Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Bernarda Sousu uvidíme v Portugalsku za volantom Fiesty WRC

Wednesday, 26. 01. 2011 - 20:33, Katarína Ďurecová   

Bernarda Sousu uvidíme v Portugalsku za volantom Fiesty WRC

Portugalský jazdec Bernardo Sousa dnes oznámil, že na svojej domácej portugalskej rally ho uvidíme za volantom Fordu Fiesta WRC.

„Štartom v Portugalsku s autom najnovšej generácie získam veľa skúseností a pripraví ma to do budúcnosti. Bude to pre mňa veľký zážitok, ale zároveň to pre mňa bude ťažké, pretože auto je úplne nové a mne úplne neznáme. Táto skúsenosť bude slúžiť najmä na získanie nových znalostí a uvidíme, ako na tom sme v priamej konfrontácii s ostatnými jazdcami, ktorí tiež pôjdu v novom aute a v neposlednom rade na najazdenie čo najviac kilometrov s týmto autom", povedal 23-ročný rodák z ostrova Madeira.

Vladislav Maschl;img-1215.jpg

Sousu sme mohli minulý rok vidieť v šampionáte SWRC, do ktorého síce vstupoval s veľkými nádejami, ale sezóna mu moc nevyšla. Najlepším umiestením v tejto kategórii preňho bolo štvrté miesto z domáceho Portugalska a v celkovom hodnotení SWRC skončil ôsmy.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri